Zakelijke fotografie sfeerreportage | InterimWorx

Zakelijke foto’s op de website

Bijna ieder bedrijf heeft een website. En de website’s van vroeger zijn niet de websites meer van nu.  Ze zijn niet langer een reclamefolder, maar steeds vaker een verkoop kanaal. En dus wordt het ook steeds belangrijker om de websitebezoeker zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wat is de eerste indruk als de website geopend wordt? En waar komt de bezoeker dan op terecht? Hoe ”wandelt” hij/zij door de website.
De website is een weerspiegeling van het fysieke bedrijf en daarom is het van belang dat hij de juiste identiteit uitstraalt. Zakelijke foto’s zijn daarin een zeer belangrijk element.  Met een sfeerreportage kun je ”een kijkje in de keuken” van het bedrijf geven en een sfeer neerzetten.

Omdat zakelijke foto’s ”slechts” een middel zijn van de totale marketing strategie, werk ik regelmatig samen met Ha! Marketing.  Zo ook voor de fotoreportage van InterimWorx. Het doel was om het team, het kantoor, de locatie en wat zij doen goed tot zijn recht te laten komen op de website zonder al te veel te poseren. Een opdracht naar m’n hart!

En zo ging ik op een doordeweekse ochtend naar het Groothandelsgebouw in Rotterdam voor een mooie sfeerreportage van InterimWorx.

HEB JE OOK INTERESSE IN EEN ZAKELIJKE FOTOREPORTAGE VAN JE BEDRIJF? BEKIJK DE ZAKELIJKE FOTOGRAFIE PAGINA OF NEEM DIRECT CONTACT OP!

Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -Zakelijke fotografie sfeerreportage -

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen