Familie Fotoshoot Delfshaven

Het is al even geleden, maar de moeite waard van het delen vind ik het wel… Ieder jaar maak ik van deze familie een fotoshoot, en wordt dit gecombineerd met een dagje uit. Oké, voor mij niet zomaar een familie, het is namelijk mijn eigen familie. Waarom dan delen op m’n website? Omdat ik iedere keer wanneer ik de foto’s aan mensen laat zien ik de reactie krijg: ”o dat is leuk zeg, dat het meteen een familie uitje is, dat zou ik ook wel willen”. Graag inspireer ik jullie dus om de familie band te vieren met een fotoshoot én daar meteen een familie dag van te maken. Dat ik supporter ben van dit soort combinaties zal je niet verbazen, ik hou namelijk van ongedwongen, spontane foto’s die de band tussen mensen laten zien. Op een dag als deze is iedereen ontspannen, heeft het naar zijn zijn, het is gezellig. En wat is een betere basis dan dat voor het maken van foto’s?!

Fotoshoot Delfshaven

Ieder jaar kiezen we een andere locatie. Zo maakten we vorige jaar bijvoorbeeld een familie fotoshoot op het strand gecombineerd met een dagje strand en een etentje bij de strandtent. Dit jaar kozen we voor een andere foto locatie, niet alleen omdat deze strategisch ligt, ook omdat het mooie karakteristieke Delfshaven een geweldige achtergrond heeft voor een fotoshoot, én geweldig om dit te combineren met een heerlijk zomers etentje langs de haven van Delfshaven. En van de fotoshoot maakte ik, zoals ieder jaar, een leuk fotoboekje voor iedereen.

Ook een leuk idee voor jouw familie? Bekijk de familie shoot pagina. Of neem direct contact op.

Familie fotoshoot DelfshavenOngedwongen Familie fotoshoot DelfshavenFamilie fotoshoot Delfshaven Familie fotoshoot DelfshavenRomantische Familie fotoshoot Delfshaven Stoere Familie fotoshoot DelfshavenLeuke Familie fotoshoot Delfshaven Mooie Familie fotoshoot Delfshaven Familie fotoshoot DelfshavenLeuke Familie fotoshoot DelfshavenFamilie fotoshoot DelfshavenRelaxte Familie fotoshoot DelfshavenSpontane Familie fotoshoot Delfshaven Gezellige Familie fotoshoot Delfshaven Toffe Familie fotoshoot Delfshaven Mooie Familie fotoshoot Delfshaven

Ook een leuk idee voor jouw familie? Bekijk de familie shoot pagina. Of neem direct contact op.