Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinen

Al eens eerder fotografeerde ik dit leuke gezin. Toentertijd met de ene kant van de familie op het strand, nu op de Loonse en Drunense duinen met de andere kant van de familie.

Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen

De Loonse en Drunense duinen is niet alleen heerlijk als omgeving maar is ook voor een spontane fotoshoot uitermate geschikt. Het zand maakt de omgeving lekker licht en de bomen vormen een mooie afwisseling in de shoot. Daarnaast kunnen kinderen er heerlijk renen en klauteren en kunnen volwassenen er picknicken of wandelen. Niet zo gek dus dat deze familie, die vaker in gebied komt, koos voor deze mooie omgeving. “Lekker met en van elkaar genieten was de opdracht” en dat deden ze.

Wil je ook een fotoshoot met familie in de duinen of op een andere locatie laten maken? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.
Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duindenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense Duinen-1008 Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duindenFamilie fotoshoot Loonse en Drunense duinden Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden

Wil je ook een fotoshoot met familie in de duinen of op een andere locatie laten maken? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.