Familieshoot bij de Erasmusbrug en Hotel new york

Erasmusbrug en Hotel new york

Een klassieker als het gaat om fotoshoot locaties, maar daardoor niet minder leuk: De Wilhelminapier met de Erasmusbrug en Hotel new york. Vanaf dit punt kijk je uit over de skyline van Rotterdam en heeft vele mogelijkheden voor het maken van foto’s. Voor wie van Rotterdam houdt heb je er natuurlijk prachtig uitzicht. Maar ook voor degene die houdt van een hipster-achtig tintje kan je er je lol op wanneer je de brug overloopt naar Katendrecht.

Familieshoot

Deze familie organiseerde voor hun vader die 60 werd een gezellige verrassingsdag. De familieshoot was daar onderdeel van. Nietsvermoedend kwam hij met zijn familie aangelopen op de Wilhelminapier en gingen we een uurtje aan de slag voor het maken van leuke foto’s.  Kijk je mee?

Wil je ook een familieshoot laten maken bij de Erasmusbrug en Hotel new york? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.

Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New YorkFamilieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New YorkFamilieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New YorkFamilieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New York Familieshoot Erasmusbrug en Hotel New York

Wil je ook een familieshoot laten maken bij de Erasmusbrug en Hotel new york? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.