Fotoshoot Delftse Hout

Fotoshoot Delftse Hout

Langzaam wordt het weer mooier weer en dat betekent dat buitenlocaties steeds meer geschikt worden voor een relaxte en ongedwongen fotoshoot. Zo ook het Delftse Hout in Delft waar ik vorige week afsprak met deze familie. We boften met het weer, want de temperatuur was heerlijk en ook het licht was perfect.
De fotoshoot was een verrassing voor deze trotse opa en oma. En verrast waren ze zeker, en genieten deden ze ook!  De kleine man kreeg alle aandacht en terwijl ik hem met opa en oma fotografeerde keek de rest kletsend en kijkend toe. We maakten een wandeling door het natuurgebied van het Delftse hout.

Wil je ook een familieshoot laten maken in het Delftse Hout, of op een andere locatie? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.

Fotoshoot Delftse HoutFotoshoot Delftse HoutFotoshoot Delftse Hout Fotoshoot Delftse HoutFotoshoot Delftse HoutFotoshoot Delftse HoutFotoshoot Delftse HoutFotoshoot Delftse Hout Fotoshoot Delftse Hout Fotoshoot Delftse Hout Fotoshoot Delftse Hout Fotoshoot Delftse Hout Fotoshoot Delftse Hout

Wil je ook een familieshoot laten maken in het Delftse Hout, of op een andere locatie? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.