Fotoshoot: Frisse lenteshoot

Frisse fotoshoot in de lente

Vaak zijn mensen wat huiverig om in de lente een fotoshoot te boeken. Het kan koud zijn, het kan waaien, sneeuwen, hagelen. Maar…. De zon kan ook schijnen. En áls ie schijnt, dan is ie in de lente prachtig, omdat ie laag staat. Daardoor krijg je mooi warm licht.  Iets wat in de zomer alleen maar mogelijk is aan het begin en het eind van de dag, kan in de lente gewoon midden op de dag. Met een fris, sfeervol resultaat.

Fotoshoot met famille

Deze familie had het geluk dat het zo’n mooie lentedag was, en dat in februari! We maakten een wandelingetje door het mooie oude centrum van Vlaardingen, langs de haven en de kerk. De combinatie van een oude bouwstijl en laagstaande zon is super! Zoals mijn stijl van fotografie typeert werd het een leuke lifestyle familieshoot, op ongedwongen wijze.

Frisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lente

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ook foto's laten maken in de Lente?

Wil je ook familiefoto’s laten maken in de lente? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Familieshoot Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte fotoshoots: