Fotoshoot: Frisse lenteshoot

Frisse fotoshoot in de lente

Vaak zijn mensen wat huiverig om in de lente een fotoshoot te boeken. Het kan koud zijn, het kan waaien, sneeuwen, hagelen. Maar…. De zon kan ook schijnen. En áls ie schijnt, dan is ie in de lente prachtig, omdat ie laag staat. Daardoor krijg je mooi warm licht.  Iets wat in de zomer alleen maar mogelijk is aan het begin en het eind van de dag, kan in de lente gewoon midden op de dag. Met een fris, sfeervol resultaat.

Fotoshoot met famille

Deze familie had het geluk dat het zo’n mooie lentedag was, en dat in februari! We maakten een wandelingetje door het mooie oude centrum van Vlaardingen, langs de haven en de kerk. De combinatie van een oude bouwstijl en laagstaande zon is super! Zoals mijn stijl van fotografie typeert werd het een leuke lifestyle familieshoot, op ongedwongen wijze.

WIL JE OOK EEN FAMILIE FOTOSHOOT IN DE LENTE LATEN MAKEN? BEKIJK DE FAMILIESHOOT PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

Frisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lenteFrisse Fotoshoot-in-de-lente

WIL JE OOK EEN FAMILIE FOTOSHOOT IN DE LENTE LATEN MAKEN? BEKIJK DE FAMILIESHOOT PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.