Buitenfotografie: Fotoshoot in de duinen

Fotoshoot in de duinen

Fotoshoot in de duinen

Fotoshoot in de duinen op een herfstachtige dag

Wie denkt aan een fotoshoot in de duinen denkt waarschijnlijk al snel aan een warme zomerse dag. Dat is zeker leuk, maar geen vereiste om een sfeervolle reportage met familie in duinen te maken. Want met deze familie ging ik op een winterse dag naar het strand. Ze hadden de wens om minimaal te poseren en vooral de band onderling vast te laten leggen.

Foto’s maken tijdens high wine

De mooiste foto’s van relaties ontstaan vaak wanneer je iets met elkaar doet wat je ook zonder camera erbij met elkaar zou doen. Op het moment dat je vergeet dat er een fotograaf om je heen loopt vinden de mooiste momenten plaats. Zo combineerde deze familie de familie portretten in de duinen met een high wine in een strandtent. Een cadeau voor hun moeder. Het leverde juist door de knusse setting van een vuurtje en wijntje mooie intieme en gezellige beelden op.

WIL JE OOK EEN FAMILIE FOTOSHOOT IN DE DUINEN LATEN MAKEN? BEKIJK DE FAMILIESHOOT PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

Fotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinenFotoshoot in de duinen

WIL JE OOK EEN FAMILIE FOTOSHOOT IN DE DUINEN LATEN MAKEN? BEKIJK DE FAMILIESHOOT PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

Hoor het van Ingeborg

Wat een liefde tussen deze mensen, heb jij dat ook? Ik leg het graag vast!

Ingeborg van Bruggen

Gerelateerde berichten