Fotoshoot in het Park

Een fotoshoot is bij mij vaak een combinatie van mijn journalistieke fotografie stijl en wat ongedwongen familie portretten. Een een veel gebruikte buitenlocatie is dan een park. Groene achtergrond doet het altijd goed op de foto, en om ongedwongen foto’s te kunnen maken heb je ruimte nodig om te kunnen spelen, wandelen en bewegen. Ook daarvoor is een park uitermate geschikt.

Ongedwongen foto’s in het park

Zo sprak ik ook met deze familie af in een mooi park voor een fotoshoot die er met elkaar een leuke middag van maakten. Oma regelde de picknick, we zochten met elkaar een mooie plek uit, en de kinderen speelden wat op het veld. Perfecte omstandigheden om mooie, relaxte foto’s te kunnen schieten.

Wil je ook een familie fotoshoot laten maken? Bekijk de familieshoot pagina. Of neem direct contact op.

Fotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het parkFotoshoot in het park

Wil je ook een familie fotoshoot laten maken? Bekijk de familieshoot pagina. Of neem direct contact op.