Fotoshoot met kinderen

Vorige week reed ik op een doordeweekse morgen naar het natuurgebied van Strijen Sas (Hoeksche waard) voor het maken van een vrolijke, spontane fotoshoot van dit jonge gezinnetje met twee kindjes. Het oudste manneke keek even de kat uit de boom, maar toen hij ontdekte dat er helemaal niks van hem verwacht werd voor het maken van de foto’s en ik zelfs een heleboel lol stimuleerde, ontspande hij en genoot voorop samen met zijn ouders en jongere broertje.

Fotoshoot met kinderen

Wanneer kinderen niet op de foto ‘moeten’ maar gewoon mogen genieten, mogen rennen, mogen spelen worden de foto’s het leukst. Dan zie je geen geforceerde lach, maar echte emotie terug in de foto’s. Ontzettend waardevol voor nu en later.

Kijk mee naar deze vlotte fotoshoot met kinderen:

Wil je ook zulke ongedwongen foto’s laten maken van je gezin? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.
Fotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderen Fotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderen Fotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderen Fotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderen
Fotoshoot met kinderen Fotoshoot met kinderen Fotoshoot met kinderen Fotoshoot met kinderen

Fotoshoot met kinderenFotoshoot met kinderen

Wil je ook zulke ongedwongen foto’s laten maken van je gezin? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.