Fotoshoot op ”de Heide” Bergen op Zoom

Fotoshoot op ”de Heide” Bergen op Zoom

Een locatie waar ik regelmatig te vinden ben voor het maken van fotoshoots is ”de Heide” in Bergen op Zoom. Een prachtig stukje natuur waar bos en heide-achtig gebied elkaar afwisselen. Leuk voor een gezins- of familieshoot, kinderen kunnen er lekker rond rennen, en het laagstaande zonnetje biedt aan het eind van de dag prachtig licht. Bovendien bevind zich midden in dit gebied een goede brasserie, waar je na de shoot lekker kunt naborrelen. (overigens ook erg geschikt voor een loveshoot of zwangerschapsshoot!)

Zo ging ik ook met dit gezin naar ”de Heide”. Het was een prachtige dag waarop het gezin met elkaar volop van genoot terwijl ik op relaxte wijze, leuke foto’s schoot.

Wil je ook een fotoshoot laten maken op ‘de Heide’ in Bergen op Zoom? Bekijk de fotoshoot pagina. Of neem direct contact op.

Fotoshoot op De Heide Bergen op ZoomFotoshoot op De Heide Bergen op ZoomFotoshoot op De Heide Bergen op ZoomFotoshoot op De Heide Bergen op ZoomFotoshoot op De Heide Bergen op ZoomFotoshoot op De Heide Bergen op ZoomFotoshoot op De Heide Bergen op ZoomFotoshoot op De Heide Bergen op ZoomFotoshoot op De Heide Bergen op ZoomFotoshoot op De Heide Bergen op Zoom

Wil je ook een fotoshoot laten maken op ‘de Heide’ in Bergen op Zoom? Bekijk de fotoshoot pagina. Of neem direct contact op.