Familie fotoshoot Loonse en Drunense duinden

FOTOGRAAF ROTTERDAM

STIJL VAN FOTOGRAAF ROTTERDAM

Of het nu gaat om bruidsfotografie of een fotoshoot in Rotterdam, bij Fotografie Ingeborg van Bruggen vind je altijd journalistieke, ongedwongen foto’s. Geniet! En ik vang de momenten. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling in het park, op een stoere industriële locatie, of een andere plek in Rotterdam die jouw voorkeur heeft. Bang zijn dat je ”niet op foto’s houdt” is overbodig, want poseren hoeft niet. Als het gaat om een bruiloft, dan worden de momenten ”gevangen” zoals ze plaatsvinden. Een fotoverslag van de dag met interactie, emotie en beleving. Ik vind het als fotograaf belangrijk om je een tastbare herinnering te kunnen geven in de vorm van foto’s

FOTOLOCATIES ROTTERDAM

Rotterdam is een prachtige stad als het gaat om het maken van foto’s. Voor ieder is er wat wils. Wil je een romantische fotoshoot of bruidsreportage, dan bieden de sfeervolle restaurantjes, of de Oude Haven in Rotterdam bijvoorbeeld een mooi decor. Maar ook voor een strakke, moderne achtergrond is er genoeg te vinden. Denk bijvoorbeeld aan kantoor gebouwen met veel glas, daarnaast zijn er genoeg parken te vinden, en ook voor de industriële look zijn er toffe plekken. Denk bijvoorbeeld aan de Maassilo of oude verweerde stukken in Heiplaat. Als fotograaf maak ik er graag een uitdaging van om de best passende locatie te vinden in Rotterdam en daar gave foto’s te maken.

FOTOGRAAF ROTTERDAM

FOTOSHOOT OF BRUIDSFOTOGRAFIE IN ROTTERDAM

Je kunt dus zowel voor een fotoshoot als bruiloft terecht bij Fotografie Ingeborg van Bruggen. Op de fotoshoot pagina vind je meer informatie over een fotoshoot in Rotterdam. Op de trouwfotografie pagina vind je meer informatie over trouwfotografie in Rotterdam.

WERKWIJZE FOTOGRAAF ROTTERDAM

Op de fotoshoot pagina vind je informatie over o.a. prijzen en pakketten die ik aanbied voor fotoshoots. Op de trouwfotografie pagina vind je dezelfde informatie over bruiloften in Rotterdam. Beide kun je met de verschillende pakketten zo uitgebreid maken als dat je zelf wenst. Alle foto’s zijn van top kwaliteit en worden dan ook voordat je deze ontvangt nabewerkt. Foto’s ontvang je snel na de opdracht.

FOTOSHOOT IMPRESSIE ROTTERDAM:

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots in Rotterdam. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN JOURNALISTIEKE FOTOGRAAF IN ROTTERDAM VERWACHTEN:

FOTOGRAAF MET OOG VOOR JOUW WENSEN

Wat is voor jou belangrijk?

Bij het boeken van een journalistieke fotograaf in Rotterdam wordt er gezocht naar een buitenlocatie die bij je past. Zo wordt er rekening gehouden met het gezelschap, je wensen en het licht. Ben je op zoek naar een trouwfotograaf in Rotterdam, dan vindt er eerst een kennismakingsgesprek plaats om je dag en wensen te bespreken.

Fotograaf Rotterdam

JOURNALISTIEKE FOTOGRAFIE

Samen genieten en de foto’s worden geweldig!

Tijdens de journalistieke fotoshoot in Rotterdam worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De fotoshoot of trouwreportage is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Trouwfotograaf Rotterdam

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel het ontvangen van de foto’s nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken (bij een bruiloft binnen 6 weken) te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Fotograaf Rotterdam
Fotograaf Rotterdam
Trouwfotograaf Rotterdam
Fotograaf Rotterdam

“Woensdag een gezins fotoshoot bij ons thuis gehad. Was erg leuk en ontspannen. Naast een heel leuk en gezellig uurtje, waar ook de kinderen enorm van hebben genoten, hebben we een prachtige foto’s ontvangen. Leuk voor nu en voor later. Wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.”

Fam. Visser

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots in Rotterdam