Trouwen in Castricum

Stappen jullie in het huwelijksbootje en gaan jullie trouwen in Castricum. Dan kun je dat op iedere gewenste locatie doen. Trouwen is namelijk overal mogelijk, mits de locatie een gebruiksvergunning heeft. Het leuke aan Castricum is dat je werkelijk alle kanten op kunt. Het is namelijk een erg gemoedelijk dorp met een gezellig centrum. Maar het grootste pluspunt van Castricum is dat het vlakbij zee ligt. Zo kun je bij mooi weer lekker trouwen aan het strand. Tenzij je lekker uit wilt waaien natuurlijk, want dan kan het ook bij slecht weer. Ik leg de coupe windhoos van je zus wel op de foto vast. Ben je benieuwd naar mijn favoriete trouwlocaties in Castricum? Bekijk dan mijn portfolio maar eens!

  • Bruidsfotografie Huize Koningsbosch Castricum

    Bruidsfotografie Huize Koningsbosch Castricum

    Bekijk
  • Bruidsfotografie het Ruiterhuys Castricum-4457

    Bruidsfotografie het Ruiterhuys Castricum

    Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in Castricum?

Als je gaat trouwen in Castricum kun je dat doen in Huize Koningsbosch. Dit is een gezellig boutique hotel met verschillende zalen die je voor je bruiloft kunt gebruiken. Het ligt middenin de duinen. Die combinatie zorgt ervoor dat je er zeker een zeer romantische bruiloft zult meemaken. Je kunt het helemaal afhuren, inclusief hotelkamers. Zo kunnen je gasten blijven slapen na het spetterende trouwfeest en je kunt er een soort trouwvakantie van maken.

Een andere trouwlocatie in een rustige omgeving is het Ruiterhuys. Het is de perfecte plek om een landelijke bruiloft te vieren. Voor de ceremonie is er speciaal een klein eilandje dat alleen met een bruggetje toegankelijk is. Je trouwt dan heel romantisch bij het water en onder de treurwilgen. Er zijn gezellige zalen om een gezellig trouwfeestje te vieren. Buiten staat er een tent waar jij en je gasten de feestelijkheden heen kunnen verplaatsen bij zonnige dagen.

Ga jij trouwen in Castricum? Neem dan gerust eens een kijkje op mijn portfolio om een beter beeld te krijgen van de trouwlocaties.

Meer informatie
trouwen in Castricum
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen