Bruiloft in Kasteel Wijenburg

In het oosten van het land, vlakbij Arnhem en Nijmegen, ligt Kasteel Wijenburg. Het is een betoverend kasteel met sfeervolle zalen. Bijvoorbeeld de gezellige middeleeuwse kelderzaal en de ridderzaal natuurlijk! Zo'n kasteel met verschillende zalen heeft veel voordelen. Je kunt elkaar dan het ja-woord geven in de ridderzaal. Vervolgens kun je andere onderdelen verplaatsen naar een andere zaal. Of je gaat lekker in de kasteeltuinen lunchen als het mooi weer is. Als je jouw bruiloft in Kasteel Wijenburg viert, kies je voor een romantische trouwlocatie. Het is een echt klassiek kasteel. Compleet met slotgracht die ongenodigde weddingcrashers buiten moet houden. Met de torens en hoge ramen, waan je je echt in de middeleeuwen. De tijd van edele ridders en schone jonkvrouwen. Welke beelden dat oplevert, zie je op deze pagina.

Een bruiloft in Kasteel Wijenburg in de winter?

Droom je van een romantische winterbruiloft met veel warmte en gezelligheid binnen? Dan is Kasteel Wijenburg de plek. Zo kun je in alle zalen genieten van een knapperend haardvuurtje en romantisch kaarslicht. Buiten houden vuurkorven en fakkels de gasten warm. En dat terwijl ze genieten van de prachtige verlichting van het kasteel. Met een beetje gelukt laat Koning Winter zich van zijn beste kant zien en kleurt hij het landschap wit. Ik kan niet wachten om die betoverende bruiloft vast te leggen. Of het spontane sneeuwballengevecht dat ontstaat tussen de bruidegom en zijn schoonmoeder natuurlijk. Eindelijk een goed excuus!

Als je gaat trouwen in Kasteel Wijenburg, is de dag volledig verzorgd. Je hebt geen omkijken meer naar zaken als organisatie en catering. Het kasteel heeft namelijk veel ervaring in het organiseren van bruiloften. Niet voor niets is het één van de best beoordeelde trouwlocaties van Nederland. Zo kun je optimaal genieten van de mooiste dag van je leven. Wil jij je bruiloft vieren in Kasteel Wijenburg? Bekijk gerust mijn portfoliopagina’s voor de sfeerbeelden.

Meer informatie
trouwen op kasteel wijenburg
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Wil je ook foto’s laten maken van je bruiloft, gezin, geliefde of jouw bedrijf? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Portfolio Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen