Trouwen bij Buitenplaats Amerongen

Stellen die trouwen bij Buitenplaats Amerongen kiezen voor fantastische locatie in het midden van het land. Er zijn verschillende historische gebouwen en prachtige tuinen. Combineer dat met de centrale ligging en je weet dat je letterlijk en figuurlijk alle kanten op kunt. Trouw in het Poortgebouw, de Oranjerie of het Koetshuis. Je kunt verschillende onderdelen van je bruiloft natuurlijk ook in verschillende gebrouwen plannen. Daarnaast kun je met mooi weer buiten lunchen of een romantische wandeling maken in de tuinen. Maakt het idee over trouwen bij Buitenplaats Amerongen je nieuwsgierig? Kijk dan snel op mijn portfolio voor wat leuke ideeën.

  • Bruidsfotografie buitenplaats Amerongen

    Bruidsfotografie Buitenplaats Amerongen

    Bekijk

Trouwen bij Buitenplaats Amerongen kan in verschillende gebouwen

Stel je eens voor, je komt met je mooie trouwauto aanrijden over de lange oprijlaan. Je gasten staan al op je te wachten. Daarna verplaatst het gezelschap zich naar één van de drie gebouwen. Ze hebben elke een eigen uitstraling. Het Koetshuis heeft een lichte, moderne sfeer. Het interieur heeft ook wel iets industrieels. Er zijn twee ruimtes die van elkaar gescheiden kunnen worden. Bij mooi weer kunnen je gasten op het terras genieten.

Het Poortgebouw heeft ook een groot terras en verschillende ruimtes. De houten balken geven het gebouw een unieke sfeer. De kleinere Oranjerie is ten slotte ideaal voor een intieme bruiloft. Toch kan ook dit gebouw indien gewenst opgedeeld worden in twee ruimtes. Liefhebbers van een botanische bruiloft zijn hier ook op het juiste adres. Dit vanwege het lichte interieur en het uitzicht op de tuinen.

Ben je overtuigd om te gaan trouwen bij Buitenplaats Amerongen? Ze kunnen ook de hele organisatie en catering uit handen nemen, zodat je zelf nergens meer omkijken naar hebt. De ingrediënten van jouw huwelijksmaal komen overigens uit eigen moestuin. Verser kan het niet! Bekijk gerust de foto’s en verhalen in mijn portfolio als je meer wilt weten over trouwen bij Buitenplaats Amerongen.

Meer informatie
trouwen bij buitenplaats amerongen
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen bij Buitenplaats Amerongen (of op een andere locatie) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen