Trouwen in Kasteel De Hooge Vuursche

Wat is er romantischer dan trouwen in een kasteel? Al helemaal als je kiest voor een klassieke bruiloft, is het de perfecte plek om elkaar het ja-woord te geven. Er zitten namelijk nogal wat voordelen aan een kasteel. Niet heeft het een historische en romantische allure. Er zijn ook genoeg mogelijkheden om van omgeving te wisselen. Zo kun je de ceremonie in de ridderzaal houden en het diner in een andere zaal. En bij mooi weer kunnen we prachtige foto's maken in de kasteeltuinen. Middenin het bos en centraal in het land kun je trouwen in Kasteel de Hooge Vuursche. Door de recente renovatie is het kasteel eigentijds en sfeervol, maar ademt het nog steeds historie. Kijk gerust verder op deze pagina voor sfeerbeelden en inspiratie.

  • Bruidsfotografie Kasteel Hooge Vuursche Baarn

    Bruidsfotografie Kasteel Hooge Vuursche Baarn

    Bekijk

Trouwen in Kasteel De Hooge Vuursche heeft veel mogelijkheden

Jouw sprookjeshuwelijk vier je natuurlijk niet in je eigen tuin, maar bij de buren van prinses Beatrix. Net als veel andere kastelen, heeft Kasteel De Hooge Vuursche veel zalen. Zo kun je zelf kiezen of je een grote bruiloft of een intieme bruiloft wilt vieren. Het voordeel van De Hooge Vuursche is dat je deze zalen ook met elkaar kunt verbinden. Zo loopt je ceremonie in de ene zaal naadloos over naar de lunch in een andere zaal. Als het mooi weer is, kun je vanaf het bordes uitkijken op de tuinen en vijver. Of een wandeling maken in de kasteeltuinen natuurlijk!

Niet alleen vanwege de omgeving en de ligging is het één van meest geliefde trouwlocaties van Nederland. Kasteel De Hooge Vuursche kan namelijk ook de gehele catering voor je verzorgen. Je daggasten kunnen zelfs blijven slapen na een gezellig trouwfeest. Dat scheelt je zelf een hoop geregel. En zonder al die stress kan ik de meest stralende momenten van de dag vastleggen. De bruid die samen met haar moeder los gaat op oude nummers. Of toch de bruidegom die zijn neefje stiekem nog een stukje bruidstaart toestopt? Wil je sfeerbeelden zien van sprookjeskoppels die gingen trouwen in Kasteel De Hooge Vuursche? Bekijk dan mijn portfoliopagina’s maar eens!

Meer informatie
trouwen in kasteel de hooge vuursche
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Kasteel Hooge Vuursche Baarn (of op een andere locatie) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Belevingsfotografie Zorginstelling | Team Goud Erasmus MC
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen