Trouwen op Kasteel Duivenvoorde

Voelt een bruiloft in een kasteel voor jou als een sprookje? Als je gaat trouwen op Kasteel Duivenvoorde komen jouw dromen misschien wel uit. Bovendien kun je dankzij het omliggende landgoed met bos, verschillende zalen en een gezellige binnenplaats alle kanten op. Of je nu gaat voor een grote klassieke bruiloft met veel gasten of een intieme bruiloft met alleen vrienden en familie. Ik kan niet wachten om mooie foto's te maken van de bruidegom die de deur van de oldtimer voor zijn bruid open houdt. Het kasteel en de omgeving zijn sowieso een prachtig decor voor geweldige trouwfoto's. Op deze pagina kun je er dan ook genoeg bekijken. Zo kun je alvast een beetje zien hoe jouw bruiloft op Kasteel Duivenvoorde eruit zal zien.

  • Bruidsfotografie Kasteel Duivenvoorde-2079

    Bruidsfotografie Kasteel Duivenvoorde

    Bekijk

Trouwen op Kasteel Duivenvoorde is een sprookjeshuwelijk

Een romantische bruiloft in een kasteel met marmeren vloeren, klassieke tapijten en grote schilderijen van adellijke lieden. Trouwen op Kasteel Duivenvoorde neemt je mee terug naar de romantische tijd van dappere ridders en schone jonkvrouwen. Jouw bruiloft is dan ook een romantisch avontuur dat je zelf kunt bepalen. Geef je elkaar het ja-woord in de imposante ridderzaal? Ga je lekker picknicken in het bos met een klein gezelschap en daarna een frisse wandeling maken? Of droom je van een uitgebreid diner met al je vrienden en familie tijdens een ondergaande zon? Als je gaat trouwen op trouwen op Kasteel Duivenvoorde is de keuze aan jou. Wist je dat de bovenverdieping ook een museum is? De gastheer leidt de gasten graag rond om alles over het kasteel te vertellen. Een leuke activiteit voor de gasten bijvoorbeeld als wij de trouwfoto’s maken!

Dankzij de verschillende zalen en prachtige omgeving, zijn er genoeg mogelijkheden om een hele trouwdag te vullen. Als officiële trouwlocatie kun je ook de huwelijksvoltrekking laten plaatsvinden op Kasteel Duivenvoorde. Leg jezelf en de gasten in de watten en laat het kasteel alles voor je verzorgen. Van hapjes en drankjes tot lunch en diner. Zo heb je zelf nergens meer omkijken meer naar en kun je genieten van jouw mooie dag.

Hoe ziet jouw sprookjeshuwelijk eruit als je gaat trouwen op Kasteel Duivenvoorde? Bekijk mijn portfolio voor inspiratie.

Meer informatie
trouwen op kasteel duivenvoorde
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen op Kasteel Duivenvoorde (of op een andere locatie) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Bruidsfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen