Familie fotoshoot voor verjaardag

Afgelopen week liep ik door het centrum van Oud-Beijerland voor een gezellige fotoshoot met deze familie. Door haar dochters werd deze moeder ”ontvoerd’ op haar verjaardag.

Fotoshoot voor verjaardag

Ze mocht samen met haar man mee op een verrassingsdag. En als onderdeel van de dag stond ik hen op te wachten om ze te verrassen met een fotoshoot. De eerste lentestralen van dit jaar maakten de dag nog feestelijker. We maakten een wandelingetje door het gezellige dorp en ondertussen ”bevroor” ik dit moment met leuke foto’s. Na de fotoshoot vervolgenden zij hun verrassingsdag. En toen ze ’s avonds moe en voldaan thuis kwamen troffen de foto’s die ik ’s ochtends gemaakt had aan. Zodat ze nog dezelfde dag met elkaar terug konden blikken.
En volgende week ontvangen zij een leuk fotoboekje voor in de handtas cadeau.

Wil je ook iemand verrassen met een fotoshoot voor bijv. een verjaardag? Bekijk de familie shoot pagina. Of neem direct contact op.

Familie fotoshoot voor verjaardagFamilie fotoshoot voor verjaardag
Familie fotoshoot voor verjaardag Familie fotoshoot voor verjaardag Familie fotoshoot voor verjaardag Familie fotoshoot voor verjaardag Familie fotoshoot voor verjaardag Familie fotoshoot voor verjaardag Familie fotoshoot voor verjaardag

Wil je ook iemand verrassen met een fotoshoot voor bijv. een verjaardag? Bekijk de familie shoot pagina. Of neem direct contact op.