Stoere industriële fotoshoot

Stoere industriële fotoshoot

Vorige week werd ik gebeld met de vraag of ik toffe broers-zus foto’s kon maken. Na wat doorvragen breek het te gaan om foto’s van twee hippe stoere mensen. En wat past er dan beter dan voor een fotoshoot als deze een hippe, stoere, industriële locatie te zoeken. Het werd de Maassilo in Rotterdam. Een locatie die zich uitstekend leent voor hedendaagse, hippe foto’s.
En dus spraken we daar deze week af. Het was een droge bewolkte dag, wat zorgde voor mooi diffuus licht. Broer en zus waren duidelijk maatjes van elkaar, en wanneer je deze interactie wat stimuleert volgen daar vanzelf momenten als deze. Het enige dat nog rest is dan die momenten vangen. En dat deed ik. Kijk maar mee:

Wil je ook een stoere (of andere) fotoshoot? Bekijk de Fotoshoot pagina of neem direct contact op.

 

Stoere industriële fotoshootStoere industriële fotoshoot Stoere industriële fotoshoot Stoere industriële fotoshootStoere industriële fotoshoot Stoere industriële fotoshoot Stoere industriële fotoshoot Stoere industriele fotoshoot 6 Stoere industriële fotoshoot Stoere industriële fotoshootStoere industriële fotoshoot

Wil je ook een stoere (of andere) fotoshoot? Bekijk de Fotoshoot pagina of neem direct contact op.