Storytelling fotografie

Storytelling fotografie

JOURNALISTIEKE STORYTELLING FOTOGRAFIE

De uitspraak ‘een foto zegt meer dan 100 woorden’, komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht gevallen. Met foto’s vertel je een verhaal, dat gaat leven in het hoofd van degene die het ziet. Storytelling fotografie richt zich met name hierop; het vertellen van jullie verhaal als bedrijf of organisatie. Het zorgt ervoor dat iemand de sfeer kan proeven en een beeld krijgt van hoe bepaalde processen of werkzaamheden bij jullie verlopen. Het is daarmee de perfecte ondersteuning van communicatie uitingen.

STIJL STORYTELLING FOTOGRAFIE

De storytelling fotografie van Ingeborg van Bruggen karakteriseren zich door de journalistieke fotografiestijl. Hierdoor ontstaat een fotoreportage die een realistische weergave geeft van een dag, proces, sfeer of evenement van jullie bedrijf. Waar traditionele bedrijfsfoto’s vaak geposeerd zijn, worden in dit geval juist momenten vastgelegd. Naast goede beelden voor jullie communicatie uitingen, kan in het geval van een duidelijke bedrijfsstrategie gezorgd worden dat de fotografie de bedrijfspositionering niet alleen ondersteunt maar ook versterkt.

STORYTELLING FOTOGRAFIE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van storytelling fotoreportages. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN STORYTELLING FOTOGRAFIE VERWACHTEN:

VRAAG EEN OFFERTE AAN

En boek een storytelling fotoreportage naar jullie bedrijfsdoelstellingen

Bij het opstellen van de offerte wordt er met jullie meegedacht. Wat zijn de bedrijfs- en communicatiedoelstellingen? Zo zorgen we ervoor dat de storytelling fotografie hierbij aansluit en een waardevolle toevoeging is voor jullie communicatie. Zo kun je bijvoorbeeld een offerte aanvragen voor een bedrijfsevenement of een interne bedrijfsreportage.

Bedrijfsfotografie

AANSLUITENDE HELDERE STORYTELLING FOTOGRAFIE

Ter ondersteuning van jullie communicatie uitingen

Tijdens de bedrijfsreportage wordt er rekening gehouden met jullie wensen. Bijvoorbeeld wanneer een bepaalde belichting of aspect ratio vereist is. Zo sluiten de foto’s naadloos aan bij jullie communicatie uitingen. We vangen bepaalde momenten in foto’s die belangrijk zijn in een bedrijfsproces of tijdens een evenement.

Bedrijfsfotografie

ONTVANG DE FOTO’S

En stuur ze veilig en gemakkelijk door naar collega’s

De foto’s worden binnen twee weken na het maken van de bedrijfsreportage geleverd op een online presentatiepagina. Hier kun je de foto’s gemakkelijk bekijken en downloaden om door te sturen naar collega’s. De pagina is voorzien van een wachtwoord en unieke download pincode, zodat alleen degenen waarvan jij dat wilt toegang hebben tot de foto’s.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie

Ingeborg heeft mooie zakelijke portretten gemaakt voor een van onze uitgaves.

Met haar fotografen-oog weet Ingeborg haar onderwerp zo goed mogelijk vast te leggen. Bovendien stelt zij mensen op hun gemak, een vaardigheid die niet iedere fotograaf heeft, maar die je wel terug ziet op foto’s! 

Robert Koot  – Centric / Rijkswaterstaat

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

EERDER GEMAAKTE STORYTELLING FOTOGRAFIE: