Fotoshoot Delft

FOTOSHOOT DELFT

ONGEDWONGEN FOTOSHOOT DELFT

Een fotoshoot in Delft vol interactie, leuke momenten en emotie. Geniet! En ik vang de momenten. Foto’s die de beleving laten zien. Deze manier van fotograferen kan gewoon tijdens een wandeling in het park, het uitwaaien op het strand, op een stoere industriële locatie, of een andere plek die jouw voorkeur heeft. Bang zijn dat je ”niet leuk op foto’s staat” is overbodig, want poseren hoeft niet. De fotoshoot Delft is vaak een combinatie van de hierboven omschreven, vrije manier van fotograferen, en wat groepsfoto’s.

WERKWIJZE FOTOSHOOT DELFT

Op deze pagina vind je verschillende fotoshoot pakketten. Zo kun je de fotoshoot in Delft zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe meer mensen tijdens de fotoshoot, hoe uitgebreider pakket aan te raden is. Een afspraak maken kan via e-mail of telefonisch. Vervolgens wordt er in overleg een passende datum en locatie gezocht. Na de fotoshoot Delft ontvang je de factuur en een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

FOTOSHOOT IMPRESSIE DELFT

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots in o.a. Delft. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN EEN FOTOSHOOT IN DELFT VERWACHTEN:

BOEK EEN JOURNALISTIEKE FOTOSHOOT

Op een locatie en moment naar wens

Bij het boeken van een journalistieke fotoshoot in Delft wordt er gezocht naar een buitenlocatie die bij je past. Zo wordt er rekening gehouden met het gezelschap, je wensen en het licht.

Fotoshoot Delft

EEN FOTOSHOOT IS PLEZIER HEBBEN

Geniet met elkaar van een leuke dag

Tijdens de journalistieke fotoshoot worden bestaande momenten vastgelegd. Een stijl van fotografie die er voor zorgt dat je oprechte emoties en details terug ziet in de foto’s. De shoot is daardoor niet alleen leuk voor het fotoresultaat, maar ook leuk om met elkaar te doen.

Fotoshoot Delft

ONTVANG DE FOTO’S

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel een ongedwongen fotoshoot in Delft nu al leuk is, worden de foto’s nog waardevoller met de tijd. Doordat bestaande momenten gefotografeerd worden, neemt het je ook over tientallen jaren opnieuw mee naar het leven nu. Zo worden de foto’s een tastbare herrinnering. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Fotoshoot-Delft
Fotoshoot Delft
Fotoshoot Delft
Fotoshoot-Delft

“Woensdag  een gezins fotoshoot bij ons thuis gehad. Was erg leuk en ontspannen. Naast een heel leuk en gezellig uurtje, waar ook de kinderen enorm van hebben genoten, hebben we een prachtige foto’s ontvangen. Leuk voor nu en voor later. Wat ons betreft is het zeker voor herhaling vatbaar.”

Fam. Visser

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN FOTOSHOOT DELFT:Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.