Bedrijfsfotografie Makelaar

Hippe bedrijfsfotografie Makelaar

Een aantal weken geleden werd ik opgebeld door Theo (hieronder op de foto), hij vertelde mij enthousiast over zijn plan om samen met zijn vrouw een makelaarskantoor op te zetten. ”Het kantoor moet helemaal anders worden dan je doorgaans ziet” ging hij verder. ”Het moet hip zijn, kleurrijk, toegankelijk, en zelfs een beetje huiselijk. Mensen moeten zich er op hun gemak voelen. Weg met de stropdas!”

Als je mij vertelt dat iets tofs en onderscheidends op gaat zetten. Dan zijn mijn oren, als creatieveling, gespitst! En bij dit plan hoort een nieuwe website, mét foto’s. En dat was natuurlijk waar Theo mij voor belde. En dus Spraken we af op een hippe, nieuwentijdse locatie: Het Energiehuis in Dordrecht. Voor leuke, professionele, maar laagdrempelige, bedrijfsfoto’s!

Volgens Theo is dat gelukt. Hij liet op de recensie pagina weten: ”Wij zijn uiterst content met de prestatie van Ingeborg. Zeer professioneel en netjes. Ze is gedreven en snel weet THE MOMENT vaste te leggen op beeld zoals het in de praktijk voelde. De manier van werken was erg aangenaam. Vanaf het eerste telefoon gesprek tot het einde voelde het als vertrouwd en kwalitatief hoogwaardig. Ingeborg weet goed te luisteren naar onze wensen en weet dit op beeld vast te leggen. De gekozen locatie was ook helemaal top.”

Wil je ook (hippe) bedrijfsfoto’s laten maken? Bekijk de pagina voor bedrijfsfotografie. Of neem direct contact op.

Bedrijfsfotografie MakelaarBedrijfsfotografie MakelaarBedrijfsfotografie MakelaarBedrijfsfotografie MakelaarBedrijfsfotografie MakelaarBedrijfsfotografie Makelaar Bedrijfsfotografie MakelaarBedrijfsfotografie Makelaar Bedrijfsfotografie Makelaar
Bedrijfsfotografie Makelaar Bedrijfsfotografie Makelaar

Wil je ook (hippe) bedrijfsfoto’s laten maken? Bekijk de pagina voor bedrijfsfotografie. Of neem direct contact op.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen