Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam

Familie Fotoshoot cadeau

Hoe leuk is het om voor je verjaardag niet alleen een materialistisch cadeau te krijgen maar ook een beleving met de familie?
Voor haar 60e verjaardag werd deze moeder verrast met een gezellige familie fotoshoot. Behalve de herinnering aan deze leuke middag houdt ze er ongedwongen, spontane foto’s aan over.

Winterse Fotoshoot Oude Haven

Deze familie komt uit Rotterdam, en in overleg met hen koos ik voor een familie fotoshoot bij de Oude Haven. Een locatie die genoeg ruimte biedt een familie op de foto te zetten, niet te druk is en veel sfeer uitstraalt.
Sommige mensen zouden een bewuste keuze maken om een fotoshoot niet in de winter te doen, maar deze foto’s bewijzen dat dit jaargetij helemaal geen belemmering hoeft te vormen voor een leuke fotoshoot.
Omdat er nog een jonge baby bij het gezelschap aanwezig was kozen we om ook nog foto’s te maken in een binnnenlocatie bij de Oude Haven. Een locatie met grote ramen, waardoor er voldoende licht aanwezig was voor mooie foto’s. Zo hebben zij foto’s mét en zonder jassen.

Op de feedback company beoordelingen site schreven zij over deze shoot: ” Wij hadden een leuke familie fotoshoot in de oude haven van Rotterdam. Wij hadden een geweldige dag waaruit mooie foto´s zijn uitgekomen. Lekker spontaan en ongedwongen foto´s”

Wil je ook zulke foto’s? Bekijk de familie shoot pagina. Of neem direct contact op.

Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam
Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam Familie Fotoshoot Oude Haven Rotterdam

Wil je ook zulke foto’s? Bekijk de familie shoot pagina. Of neem direct contact op.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen