Fashion fotoshoot

Een aantal weken geleden ontving ik een berichtje van een moeder die haar dochter wilde verrassen met een fotoshoot. Ze vroeg om een glamour achtige fotoshoot in studio, maar omdat regiseren in een studio niet helemaal bij mijn stijl van fotografie past en er naar mijn mening buiten zoveel meer te halen valt, kozen we voor een middenweg: een fashion fotoshoot op een oude locatie. De locatie werd het oude gemaal ”t Hooft van Benthuizen’ in Puttershoek. En in mezelf maakte in een sprongetje toen ik zag wat een bloedmooie meid er voor mijn lens verscheen, een kadootje voor iedere fotograaf. En haar moeder die was natuurlijk onwijs trots en ontzettend blij met het eindresultaat!

Wil je dit ook? Boek je fotoshoot meteen! of bekijk eerst de informatie over fotoshoots

Fashion01Fashion03Fashion02Fotografie Ingeborg van Bruggen-5269Fashion06Fotografie Ingeborg van Bruggen-5357 Fashion05Fotografie Ingeborg van Bruggen-5369 Fotografie Ingeborg van Bruggen-5387

Wil je dit ook? Boek je fotoshoot meteen! of bekijk eerst de informatie over fotoshoots

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Wil je ook foto’s laten maken van je bruiloft, gezin, geliefde of jouw bedrijf? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Portfolio Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen