Fotografie Familiedag

Familie fotograferen

Als je denkt aan familiefoto’s dan denk je wellicht meteen aan statische groepsfoto’s. Maar heb je je wel eens afgevraagd waarom je familiefoto’s zou laten maken? Wat de waarde is van die foto’s? Mijn inziens is dat het tastbaar maken van een herinnering. Het ”bevriezen” van een moment in de tijd. Een groepsfoto is geen bestaand moment. Het is een setting die je creëert. En dus zegt het eigenlijk vrij weinig over de familie.

Familierelaties in foto’s ”vangen”

Hoe mooi is het als je over 15 jaar naar de foto’s terug kijkt en daarin terug ziet hoe lief en en leuk opa met zijn kleinkinderen was, hoe leuk de broers en zussen met elkaar omgingen, hoe familie elkaar hielp, hoe er gespeeld, gelachen en gehuild werd samen, en hoe oma altijd voor iedereen zorgde? Dát is wat ik vastleg tijdens een day in the life shoot van een familie. en Dát is wat mijn inziens zoveel waarde heeft.

Familiedag laten fotograferen

Exact zo dacht deze familie erover en daarom was ik aanwezig tijdens een lunch met elkaar in het restaurant van vrienden (ook de omgeving vertelt een verhaal).  2 uur lang maakte ik foto’s voor en tijdens het eten. En het laat zoveel van de familieband zien.

WIL JE OOK EEN DAY IN THE LIFE SHOOT VAN JOUW FAMILIEDAG? BEKIJK DE DAY IN THE LIFE PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.

Fotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie Familiedag Fotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie Familiedag Fotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie Familiedag Fotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie FamiliedagFotografie Familiedag

WIL JE OOK EEN DAY IN THE LIFE SHOOT VAN JOUW FAMILIEDAG? BEKIJK DE DAY IN THE LIFE PAGINA. OF NEEM DIRECT CONTACT OP.