Fotoshoot in de Efteling

Een leuke fotoshoot in de Efteling! Opa en oma waren 40 jaar getrouwd en namen de kinderen en klein kinderen mee naar de Efteling. Ze zaten een lang weekend in een huis van Bosrijk. En genoten volop van de sfeer, van de attracties, maar misschien nog wel het meest van elkaar. En als je zo lang met elkaar getrouwd bent, dan hoort er een passend kado bij.

Fotoshoot in de Efteling

Zo’n lang weekend met genieten met elkaar in zo’n sfeervolle omgeving mag gerust een unicum worden genoemd. En dus besloten de kinderen dit te vereeuwigen met een fotoshoot in de Efteling. Als cadeau voor opa en oma. Met z’n allen liepen we een half uur eerder dan het park open was door het Sprookjesbos. De kinderen keken hun ogen uit, genoten met volle teugen, en opa en oma en de papa’s en mama’s daardoor ook. Deze fotoshoot is een typisch voorbeeld van mijn fotografie stijl. Weinig tot geen poseermomenten. Maar gewoon de momenten fotograferen zoals ze zijn, ongedwongen, relaxt, spontaan. En het enige wat je hoeft te doen is genieten! De Efteling is de ultieme locatie om beleving en sfeer vast te leggen. Bekijk hoe een fotoshoot in de Efteling kan zijn:

Wil je dit ook? Bekijk de familie shoot pagina. Of neem direct contact op.

Fotoshoot in de EftelingFotoshoot in de Efteling Fotoshoot in de EftelingFotoshoot in de EftelingFotoshoot in de EftelingFotoshoot in de EftelingFotoshoot in de Efteling Fotoshoot in de Efteling Fotoshoot in de Efteling Fotoshoot in de Efteling Fotoshoot in de EftelingFotoshoot in de Efteling Fotoshoot in de Efteling Fotoshoot in de EftelingFotoshoot in de Efteling Fotoshoot in de EftelingFotoshoot in de Efteling Fotoshoot in de Efteling

Wil je dit ook? Bekijk de familie shoot pagina. Of neem direct contact op.

 Bekijk ook een andere Efteling Fotoshoot