De leukste trouwfoto’s met dieren

Het mooie aan bruiloften is dat je samenkomt met iedereen van wie je houdt om jullie liefde als bruidspaar te vieren. Voor veel mensen voelt hun hond, paard of ander huisdier als een belangrijk onderdeel van de familie en ze willen hen dan ook graag een mooie rol laten spelen op hun bruiloft.

Leuk, want dieren op een bruiloft zorgen vaak voor wat extra dynamiek (hi, onverwachte situaties!) en trouwfoto’s met dieren zijn vaak prachtige liefdevolle foto’s. Ook wanneer jij en je aanstaande gek zijn op de natuur, of misschien op het platteland wonen of zijn opgegroeid, kan het heel mooi zijn om trouwfoto’s met dieren te maken.

Trouwfoto’s met huisdieren: honden & katten

Trouw foto met katDe leukste trouwfoto's met dieren

Je trouwe bondgenoot kunnen we natuurlijk niet missen op de trouwfoto’s. Tijdens het aankleden van de bruid kunnen honden en katten heel spontane situaties opleveren die geweldig zijn om vast te leggen voor een journalistiek trouwfotograaf. De kat die het doen van de bruidsmake-up nét zo interessant vindt als de visagiste zelf, of de hond die maar om aandacht blijft vragen bij al die gezellige mensen in huis.

 

Trouwfoto’s met je paard

Paarden zijn prachtig voor het maken van trouwfoto’s met dieren. Hun statige houding wordt onbewust vaak al gekoppeld aan romantiek (hello, prins op het witte paard!). Zeker wanneer je een ‘echt paardenmens’ bent, voel je je waarschijnlijk enorm op je gemak in de buurt van paarden, wat zéker mooie trouwfoto’s kan opleveren.

Er zijn verschillende manieren om je paard een speciale rol te geven op jullie bruiloft, zodat jullie straks trouwfoto’s met dieren in het trouwalbum hebben zitten. Zo kun je natuurlijk met de koets naar de trouwlocatie komen, of we maken de trouwfoto’s in de wei bij jullie mooie viervoeter. De onvoorspelbaarheid van de dieren levert vaak bovendien óók erg leuke foto’s op, bijvoorbeeld wanneer je niet van je aanstaande maar van het paard een dikke pakkerd krijgt. ?

 

Een trouwlocatie met (boerderij)dieren

Trouwfoto met dieren

Zijn jullie echte natuurmensen en vinden jullie het daarom belangrijk dat dit een rol speelt op jullie bruiloft? Wat is dan passender dan om trouwfoto’s met dieren te maken, omringd door de natuur?! Misschien wonen jullie zelf buitenaf, of trouwen jullie in de buurt van een wei met dieren. Genoeg opties om het buitenleven te verwerken in jullie trouwreportages door trouwfoto’s met dieren toe te voegen!

Als journalistiek trouwfotograaf ben ik dus net zo’n fan van het betrekken van dieren bij de trouwfoto’s als jullie! Laat het me vooral van tevoren weten als jullie graag dieren willen betrekken bij jullie bruiloft, óók wanneer de hond niet bij de ceremonie zal zijn maar wel een belangrijke rol speelt in jullie leven. Ik vind het mooi om op jullie bruiloft relaties en emoties vast te leggen; en dat kan net zo goed tussen mens en dier zijn!

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Op zoek naar een fotograaf die jullie bruiloft kan vastleggen?

Contact Portfolio
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen