Stage Fotografie

Update: op dit moment is er geen stageplek beschikbaar 

Stage lopen

Ben je op zoek naar een leuke stageplek tijdens je opleiding fotografie? Misschien is dit dan een toffe stage voor je!  Zoals je wellicht hebt gezien is Fotografie Ingeborg van Bruggen gespecialiseerd in ongedwongen, journalistieke fotografie. Wil je in de toekomst graag (met je eigen bedrijf) bruiloften fotograferen en fotoshoots doen, dan is er bij Fotografie Ingeborg van Bruggen een hoop te leren.

Hoe ziet een stage eruit?

Fotografie Ingeborg van Bruggen werkt met veel partners, maar is een eenmanszaak. Dat betekent dat je in je stage 1 op 1 zal werken met Ingeborg. Zij heeft een kantoor aan huis waar een bureau met (2!) schermen voor je klaar staat. Tijdens je stage mag je mee naar bruiloften en fotoshoots waarvoor je een camera ter beschikking krijgt om mee te fotograferen (werk je liever met je eigen camera: als die voldoet aan de kwaliteitseisen, dan is is dat ook geen probleem). Daarnaast word je meegenomen in het hele proces van eerste contact met klant tot het afleveren van het album. Goede sociale en communicatieve vaardigheden zijn dus een pre! Ook wordt eigen initiatief en ideeën erg gewaardeerd. Laat je zien dat er op je gerekend kan worden, dan krijg je alle vrijheid!

Dit is Chantal, stagiair bij Fotografie Ingeborg van Bruggen

Ieder jaar is er een plek beschikbaar voor een fotografie stage. Doorgaans zijn dit stagiaires van het Grafisch Lyceum Rotterdam opleiding fotografie. Een stagiair zit dan in zijn/haar afstudeer jaar. De afgelopen 6 maanden heeft Chantal fotografie stage gelopen. Zij is in die tijd mee geweest naar zo’n 15 bruiloften en 50 fotoshoots, waar ze gefotografeerd heeft. Ook helpt ze mee aan het opzetten van apparatuur wanneer we een zakelijke opdracht hebben, de nabewerking, het maken van fotoboekjes, het versturen daarvan, administratieve zaken, mails beantwoorden etc. En natuurlijk werkt het samen veel gezelliger dan alleen!

Stageplek Fotografie Ingeborg van Bruggen

 

Impressie stage Fotografie

Stageplek Fotografie Ingeborg van Bruggen Stageplek Fotografie Ingeborg van BruggenStageplek Fotografie Ingeborg van BruggenOp zoek naar een stageplek fotografie?

Voor Chantal zit haar stage periode erop en dus is er weer een stageplek beschikbaar.

Volg je een fotografie opleiding, spreekt journalistieke trouw- en lifestyle fotografie je aan, en zoek je een stageplek voor minimaal 4 maanden neem contact op.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Op zoek naar een stage plek?

Contact Portfolio
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen