Trouwen in Barendrecht

Wie denkt dat je rond een kleine gemeente als Barendrecht nauwelijks leuke trouwlocaties hebt, heeft het mis. Als je Barendrecht en de omgeving een beetje kent, weet je dat er genoeg mogelijkheden zijn om een mooie bruiloft te vieren. En met een grote stad als Rotterdam om de hoek, worden die mogelijkheden alleen maar groter! Dus wil jij trouwen in Barendrecht en ben je nog op zoek naar een goede trouwlocatie? Dan moet je zeker eens verder lezen op deze pagina en mijn portfolio bekijken. Je zult er genoeg inspiratie vinden!

 • Bruidfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

  Bruidsfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

  Bekijk
 • Journalistieke-bruidsfotografie-Watertoren-Barendrecht

  Journalistieke Bruidsfotografie in Watertoren Barendrecht

  Bekijk
 • Bruidsfotografie-Kasteel-van-Rhoon

  Bruidsfotografie Kasteel van Rhoon

  Bekijk

Wat zijn de mooiste locaties als je gaat trouwen in Barendrecht?

Is in de kerk trouwen voor jullie belangrijk? Dan kan dat gewoon in de dorpskerk van Barendrecht. Wist je dat deze kerk meer dan 500 jaar oud is? Het is dan ook een zeer sfeervolle en historische plek voor de kerkelijke inzegening van jullie huwelijk. De huwelijksvoltrekking voor de wet kun je houden in de Watertoren die in de oude dorpskern staat. Deze prachtige trouwlocatie tussen andere historische gebouwen zal je huwelijk een hoop sfeer geven. De trouwzaal is dan echter wel weer modern en smaakvol ingericht.

Ook in de omgeving van Barendrecht is een unieke trouwlocatie te vinden voor je bruiloft. Wat dacht je van de vernieuwde Brasserie Abel of Kasteel van Rhoon? Je kunt hier trouwen in één van de prachtige zalen, maar bij mooi weer kun je ook genieten van de kasteeltuinen. En als je geen inspiratie hebt voor je bruiloft, kun je één van hun weddingplanners inhuren. Dan kan ik mooie spontane foto’s maken van een stralende bruid en bruidegom die geen last hebben gehad van bruiloftstress!

Ik gaf Rotterdam al even als tip voor als je op zoek bent naar een leuke trouwlocatie, maar heb je ook wel eens aan de Hoeksche Waard gedacht? Ver weg van de drukte van de stad, kun je er in alle rust genieten van een landelijke bruiloft. En je kunt er ook nog eens eenvoudig  parkeren!

Heb je besloten om te gaan trouwen in Barendrecht of omgeving? Neem dan zeker eens een kijkje op mijn portfolio, want er is genoeg inspiratie te vinden.

Meer informatie
trouwen in barendrecht
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Amersfoort (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen