Fotoshoot in het Bos

Zoals je wellicht elders op deze website hebt gezien, is mijn stijl van fotografie ongedwongen en spontaan. Het liefst fotografeer zonder in te grijpen in de momenten maar ze gewoon voor mijn lens te laten gebeuren. Omdat juist dit familierelaties laat zien. Het werkt het beste als je als gezin gewoon iets met elkaar gaat doen. Bijvoorbeeld lekker bomen klimmen en bladeren en beestjes zoeken in het bos. Zo ging ik ook met dit gezin op pad.

Fotoshoot in het Bos

Nu de herfst is aangebroken, is de natuur op z’n mooist. Bladeren die uitvallen en laagstaande zon zijn prachtig, en de combinatie van die twee maakt het tot een geweldige fotografeer-situatie. Een fotoshoot in het bos oogt vrolijk met zon, door het licht dat in de bladeren valt. En waar vind je genoeg bomen, juist ja: in het bos. Dus spraken we op een zaterdagochtend af voor een fotoshoot in het bos. En ook met het weer troffen we het. Het was een heerlijke herfstdag.

Ongedwongen foto’s in het bos

Kleine kinderen fop je niet, en voelen het feilloos aan wanneer er iets van ze verwacht wordt. Leuke fotomomenten kun je dan ook niet afdwingen, maar moeten ontstaan. Ik gaf ze de opdracht om gewoon lekker te genieten met- en van elkaar . En al wandelend maakte ik de fotoshoot in het bos. En kleine kindereen hebben niet zoveel nodig, wat aandacht, wat spelletjes en gewoon lekker rauzen in het bos is genoeg.

Fotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het BosFotoshoot in het Bos

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Wil je ook foto's laten maken in het bos?

Laten we kennismaken om je wensen over een fotoshoot te bespreken

A day in the life shoot Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Eerder gemaakte fotoshoots: