Reisverslagen fotografie

REISVERSLAGEN FOTOGRAFIE

JOURNALISTIEKE REISVERSLAGEN

Een beeld zegt meer dan 100 woorden… Het is een beetje een cliché, maar desalniettemin zeker waar. Journalistieke reisverslagen fotografie ondersteunt jouw verhaal met beelden die unieke momenten van de reis weten te vangen. Zo krijg je een prachtige reisbrochure met afwisselende foto’s die elk een klein deel van het verhaal vertellen en net genoeg overlaten aan de verbeelding van jullie (potentiële) klant. Een droombestemming.

STIJL REISVERSLAGEN FOTOGRAFIE

De reisverslagen van Fotografie Ingeborg van Bruggen karakteriseren zich door de journalistieke fotografiestijl. Hierdoor ontstaat een fotoreportage van de reis die naast de highlights van de bestemming, ook unieke momenten en emoties van de reizigers zelf weergeeft. Zo geeft de reisverslagen fotografie een beeld van de ervaring en emoties die de reiziger zal opdoen tijdens de reis.

REISVERSLAG FOTOGRAFIE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van bedrijfsreportages.

DIT KUN JE VAN REISVERSLAGEN FOTOGRAFIE VERWACHTEN:

VRAAG EEN OFFERTE AAN

En boek fotografie voor jouw reisverslag

Bij het opstellen van de offerte wordt er met je meegedacht. Waarvoor gaan de foto’s precies gebruikt worden en wat zijn de doelstellingen? Zo zorgen we ervoor dat de reisverslagen fotografie hierbij aansluit en een waardevolle toevoeging is voor uw communicatie.

Bedrijfsfotografie

AANSLUITENDE HELDERE REISVERSLAGEN FOTOGRAFIE

Ter ondersteuning van jullie communicatie uitingen

Tijdens de reisverslagen fotografie wordt er rekening gehouden met jullie wensen. Bijvoorbeeld wanneer een bepaalde belichting of aspect ratio vereist is. Zo sluiten de foto’s naadloos aan bij jullie communicatie uitingen. We vangen bepaalde momenten in foto’s die belangrijk zijn in wat jullie willen communiceren.

Bedrijfsfotografie

ONTVANG DE FOTO’S

En stuur ze veilig en gemakkelijk door naar collega’s

De foto’s worden binnen twee weken na het maken van de bedrijfsreportage geleverd op een online presentatiepagina. Hier kun je de foto’s gemakkelijk bekijken en downloaden om door te sturen naar collega’s. De pagina is voorzien van een wachtwoord en unieke download pincode, zodat alleen degenen waarvan jij dat wilt toegang hebben tot de foto’s.

Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsfotografie

Ingeborg heeft mooie zakelijke portretten gemaakt voor een van onze uitgaves.

Met haar fotografen-oog weet Ingeborg haar onderwerp zo goed mogelijk vast te leggen. Bovendien stelt zij mensen op hun gemak, een vaardigheid die niet iedere fotograaf heeft, maar die je wel terug ziet op foto’s!”

Robert Koot  – Centric / Rijkswaterstaat

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

EERDER GEMAAKTE REISVERSLAGEN FOTOGRAFIE: