Homohuwelijk

Een homohuwelijk is net een "doodgewone bruiloft". Het enige verschil is dat twee bruiden of twee bruidegoms elkaar het ja-woord geven. Oke, zo doodgewoon is de bruiloft niet, want het is de mooiste dag van je leven. Nederland gaf het voorbeeld aan de wereld door in 2001 het homohuwelijk niet langer te verbieden. Inmiddels heb ik het geluk gehad om een aantal bruidsparen van hetzelfde geslacht te mogen fotograferen. Je kunt met je bruiloft alle kanten op. Op deze pagina lees je een paar tips ter inspiratie!

  • Trouwfotogtrafie Homo huwelijk Heide Amersfoort-0022

    Bruidsfotografie Heide Amersfoort

    Bekijk
  • Trouwfotograaf-Homo-bruiloft-Delft

    Trouwfotograaf homo bruiloft Delft

    Bekijk

De beste locaties voor een homohuwelijk

De keuze van een locatie is bij een homohuwelijk niet anders dan bij ieder ander huwelijk. Die is namelijk afhankelijk van je wensen, gasten en het jaargetijde. Wil je alleen directe familie en wat vrienden uitnodigen? Dan is het prima om gezellig thuis te trouwen. Houd er dan wel rekening mee dat je veel meer zelf moet regelen dan wanneer je een trouwlocatie huurt. Als je een grote familie en veel vrienden hebt, ligt een grote locatie meer voor de hand. Denk aan een kasteel of landgoed.

Persoonlijke wensen en voorkeuren spelen in een homohuwelijk natuurlijk net zo goed een rol als in ieder ander huwelijk. Een industriële bruiloft is bijvoorbeeld perfect voor koppels die van een modern decor houden. Een klassieke bruiloft met mooie jurken of pakken, een oldtimer als trouwauto en traditionele elementen. Dat is beter geschikt voor stellen die heel romantisch of traditioneel zijn ingesteld. Houden jullie van planten en bloemen? Dan is een botanische bruiloft een leuk idee!

Ten slotte spelen het weer en het seizoen natuurlijk ook een grote rol. Een bruiloft op het strand is heerlijk in de lente of de zomer. De gezelligheid en prachtige kleuren van het bos zijn weer leuk als je gaat trouwen in de herfst. Bedenk altijd goed of je jouw bruiloft binnen of buiten wilt vieren. Bij de ideale trouwlocatie kun je snel naar binnen of buiten uitwijken. Op zoek naar meer inspiratie en tips voor een homohuwelijk? Bekijk dan gerust de portfoliopagina’s!

Meer informatie
homohuwelijk
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Laten we kennismaken over jouw bruiloft!

Ga je binnenkort trouwen in Delft (of een andere stad) en ben je op zoek naar een bruidsfotograaf? Neem dan contact op!

Trouwfotografie Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen