Hoe organiseer je een verlovingsfeest?

Het hoge woord is eruit: je gaat trouwen! Maar hoe breng je dit naar familie en vrienden? Trouwen is natuurlijk een grote mijlpaal in je leven wat je niet zomaar even met een WhatsAppje naar buiten brengt. Daarom is een verlovingsfeest een mooie manier om dit te doen! Maar hoe organiseer je zoiets?

Hoe organiseer je een verlovingsfeest

Wat is een verlovingsfeest?

Een verlovingsfeest geef je omdat jullie samen hebben besloten te trouwen. Je nodigt je familie en vrienden uit zodat iedereen je op één moment kan feliciteren met het leuke nieuws. Je zorgt niet alleen voor wat voorpret, maar ook kunnen je familie en vrienden elkaar beter leren kennen. Je houdt het feest een paar weken na je verloving, zodat je tijd hebt om het te organiseren.

Locatie verlovingsfeest

Het hoeft niet super groot te zijn waardoor je niet al te veel geld hoeft uit te geven. Je kan het bijvoorbeeld gewoon bij jou thuis vieren. Het is ook een leuk idee om het te vieren op een plek waar je vaak komt met vrienden, zoals bijvoorbeeld de plaatselijke kroeg. Hierdoor houd je het klein maar is het toch anders dan bij je thuis. Houd je het in de zomer? Hou een cocktailparty in de tuin!

Hoe organiseer je een verlovingsfeest

Decoratie voor een verlovingsfeest

Heb je een bepaald thema gekozen voor de bruiloft? Geef dan subtiele hints tijdens je verlovingsfeest en hang bijvoorbeeld slingers op in de stijl van je bruiloft. Daarnaast kan je ook kiezen voor decoratie wat past bij het seizoen, zoals paastakken voor in de lente. Je kan er ook voor kiezen om alle decoratie in een kleur in te kopen.

Cadeau ideeën voor je verlovingsfeest

Vragen gasten naar cadeau ideeën voor je verlovingsfeest, maar weet je niet wat je moet vragen? Als gasten vragen wat je wilt ontvangen kan je altijd een lijstje maken of vragen om een kleine bijdrage die je kan gebruiken voor het regelen van de bruiloft. Denk bijvoorbeeld aan een bon voor de bioscoop zodat jij en je verloofde even lekker kunnen ontspannen tijdens het regelen van je bruiloft.

Hoe organiseer je een verlovingsfeest
Fotografie op je verlovingsfeest

Wil je jouw verlovingsfeest goed organiseren en het vastleggen voor mooie herinneringen? Dat kan! Maak snel een afspraak om jouw verlovingsfeest compleet te maken.

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Op zoek naar een fotograaf die jullie verlovingsfeest kan vastleggen?

Contact Portfolio
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Bekijk ook: