Hoe vraag je getuigen voor je bruiloft op een originele manier?

Zonder getuigen kun je officieel niet trouwen. Buiten dat zijn getuigen vaak dé personen die dicht bij je staan en je goed kennen. Zij helpen je wanneer het leven even niet lekker loopt en geven je advies. Mocht je trouwjurk ineens stuk gaan of komt de dj te laat voor je feest? Je getuigen staan altijd voor je klaar om te helpen.  Een belangrijke taak dus die je niet zomaar iemand laat doen. Daarom is het vragen van een getuigen heel bijzonder, maar hoe vraag je nu iemand op een originele manier als getuige? Ik bespreek een aantal ideeën in deze blog.

Hoe vraag je getuigen op een originele manier

Schrijf een brief aan je getuige

In een brief kan je vaak meer kwijt dan dat je iets hardop zou uitspreken. Het is een persoonlijke en originele manier om tegen iemand te zeggen hoeveel diegene voor jou betekent

Vraag je getuige tijdens een gezellig uitstapje

Spreek met diegene die je wilt vragen als getuige af om wat leuks te doen zoals bijvoorbeeld een gezellige lunch of high tea. Tijdens het uitje vraag je diegene of hij/zij voor getuigen wilt spelen op je bruiloft. Dan wordt het uitstapje vast nog leuker!

Omschrijf je getuige in een nep politiebericht

Maak een nep politiebericht waarin je mensen oproept die getuigen willen zijn van een toekomstige gebeurtenis en met een gedetailleerde beschrijving van hoe diegene eruit ziet. Stuur deze dan door via whatsapp of via de mail. Origineel en grappig!

Getuige vragen originele manierVraag je getuige met een cadeautje

Hoe leuk is het als jij je getuigen kan verrassen met een cadeautje waarop staat dat zij je getuigen mogen zijn. Iets wat ook nog eens gedragen kan worden tijdens de bruiloft maakt het nog leuker zoals bijvoorbeeld een klein armbandje.

Verras je getuige met een ballon

Laat een leuke ballon bezorgen van bijvoorbeeld Greetz en stel daarin de prangende vraag. Een leuk en niet al te duur idee om jouw getuigen te verrassen.

Hoe vraag je een getuigen op een originele manier

Bak erop los!

Ben jij een echte keukenprins of prinses? Een gebakje of een cupcake is een leuke en lekkere manier om te vragen of iemand jouw getuigen willen zijn. Maak bijvoorbeeld verschillende cupcakes en schrijf er de vraag op of zij jouw getuigen willen zijn.

Fortune cookie

Iedereen kent het wel, de fortune koekjes met daarin een boodschap die een voorspelling geeft over de toekomst. Nou, dit keer kan deze voorspelling wel uitkomen als jouw getuigen ja zeggen!

Hoe ga jij jouw getuigen vragen?

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Op zoek naar een fotograaf die jullie bruiloft kan vastleggen?

/contact Portfolio
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen

Bekijk ook: