Foto’s laten maken in de Efteling

Het gebeurt niet zo vaak: dat je met de hele familie een weekend verblijft in de Efteling. Maar met bijzondere gelegenheden, zoals opa en oma die 35 jaar getrouwd zijn, is dit een geweldige locatie om een weekend weg te vieren. Zo ook deze familie. Ze genoten van elkaar, van het attractiepark en ik genoot door mijn lens van de prachtige plaatsjes die dat opleverde.

Foto’s laten maken in de Efteling

Opa en oma waren 35 jaar getrouwd en namen al hun kinderen en kleinkinderen mee naar het sprookjesachtige Attractiepark de Efteling. Ze verbleven in Bosrijk. Een aantal weken voor hun verblijf ontving ik van één van hun kinderen een mail of ik, als cadeau voor opa en oma, dit verblijf vast zou kunnen leggen met een fotoshoot. Natuurlijk wilde ik dat maar al te graag doen. En dus reed ik op zondagochtend op een lege snelweg, met een heerlijk laagstaand zonnetje naar de Efteling. Nog voordat de poorten open gingen mochten wij een half uur eerder genieten van het Sprookjesbos voor het maken van de fotoshoot.
Een fotoshoot in de Efteling past als een puzzelstuk in mijn stijl van fotografie: Ongedwongen en Spontaan. De kinderen en hun ouders hoeven alleen maar te genieten (en dat gaat als vanzelf bij een locatie als deze ;-)), en ik leg op journalistieke wijze vast wat er gebeurt. Zo is het verblijft aan de Efteling vereeuwigd met foto’s, op een manier waarop deze écht was! Een uniek cadeau en aandenken. En opa en oma, die waren er natuurlijk ontzettend blij mee!

Wil je ook een fotoshoot laten maken in de Efteling? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.

Foto's laten maken Efteling

Foto's laten maken Efteling
Foto's laten maken EftelingFoto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling

Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling

Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling Foto's laten maken Efteling

Foto's laten maken Efteling

Wil je ook een fotoshoot laten maken in de Efteling? Bekijk de familieshootpagina. Of neem direct contact op.

Bekijk ook een andere Efteling Fotoshoot