Header fotoshoot van het bruidspaar

Fotoshoot van je trouwen

Unieke fotoshoot van je trouwen

De mooiste dag van je leven vastgelegd in authentieke en spontane foto’s. Als je gaat trouwen, wil je natuurlijk dat je foto’s een herinnering zijn waar je later met veel plezier naar terug kunt kijken. De verliefde blik van de bruid en bruidegom als ze naar elkaar kijken. Tranen van geluk. Stralende bruidsmeisjes en -jonkers. En een trotse vader. De mooiste momenten op de dag worden vastgelegd zoals ze echt zijn, zonder dat ze geposeerd zijn. Alleen zo kun je de bruiloft jaren later pas echt herbeleven.

Fotoshoot van je trouwen

Een fotoshoot is maatwerk

Als je gaat trouwen, wil je een bijzondere en unieke dag beleven. Ook de foto’s moeten uniek zijn en daarom is een fotoshoot van je trouwen maatwerk. Laten we eerst een vrijblijvend kennismakingsgesprek plannen. We bespreken de planning van je trouwdag en wat je wensen zijn voor de fotoshoot. Zo kunnen we kijken of er ook een klik is. Daarna regelen we alles tot in de puntjes voor de perfecte foto’s van jouw bruiloft. Omdat ik veel bruiloften heb gefotografeerd heb ik misschien ook nog wel wat leuke tips.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van een trouwfotografie. Bekijk het portfolio

Dit kun je van een fotoshoot van je trouwen verwachten:

Een persoonlijke kennismaking

Hoe ga jij trouwen?

Het maken van de foto’s van jouw trouwdag is mensenwerk. Daarom plan ik graag eerst een kennismakingsgesprek met je in. We zullen je wensen bespreken en je kunt alvast wat trouwalbums bekijken. Wat vind jij belangrijk? En wat wil jij van je bruiloft terugzien in de foto’s? Met die informatie kan ik de mooiste momenten vangen op jouw grote dag.

Ingeborg van Bruggen

Journalistieke foto's van je trouwen

Samen genieten en de foto’s worden geweldig!

Tijdens de dag van jouw trouwen probeer ik me zo onopvallend mogelijk op te stellen. Alleen zo kan ik op de mooiste authentieke momenten ‘jagen’. Poseren is niet nodig, want door de journalistieke stijl van fotograferen vangen we momenten zoals ze echt zijn. Zo kun je onbezorgd genieten. Na je trouwdag kun je de foto’s bekijken op een handige digitale downloadpagina. Waar en wanneer je maar wilt.

Vierkant fotoshoot van je trouwen

Een tastbare herinnering

Onvergetelijke momenten in een luxe trouwalbum!

Na je trouwen en het ontvangen van de foto’s, stellen we in overleg een trouwboek of -album samen. Die zijn er in alle soorten en maten en je kunt zelfs je volledige album personaliseren. Drie weken na het samenstellen van het album, kom ik hem persoonlijk overhandigen. Dat album wil je natuurlijk meteen aan iedereen laten zien.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Vierkant fotoshoot van je trouwen
Ontvang de Foto's

“Onze keuze voor Ingeborg kwam voort uit de warme en kleurrijke bruidsfoto’s die zij maakt. Om de romantische kenmerken van een trouwdag te benadrukken leek de stijl van Ingeborg een perfecte match. Ingeborg heeft het talent om te zien waar de juiste foto momenten ontstaan en weet deze ook vakkundig vast te leggen. Wij willen Ingeborg van harte aanbevelen aan allen die een professionele bruidsfotograaf zoekt!”
Sharon Spiering

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

Eerder gemaakte fotoshoots: