Trouwen op landgoed Huis de Voorst

Altijd al gedroomd van een romantische bruiloft op een landgoed dat middenin een natuurgebied ligt? Als je gaat trouwen op landgoed Huis de Voorst heb je alles wat je maar kunt wensen. Klassieke Engelse tuinen om heerlijk in te ontspannen. Een slotgracht en poorten houden ongewenste weddingcrashers buiten en zorgen voor privacy tijdens je besloten feest. Het landgoed heeft zowel klassiek Engelse als Franse invloeden. Ideaal dus voor een klassieke bruiloft. Er zijn verschillende zalen. Je kunt de ceremonie dus in de ene zaal houden en lekker lunchen in een andere zaal. Of natuurlijk in de tuin als het mooi weer is. Het grote voordeel hiervan is dat je de hele dag op één dag kunt vieren. Benieuwd naar de allure en huiselijke sfeer die trouwen op landgoed Huis de Voorst met zich meebrengt? Kijk dan snel verder op deze pagina.

Als je gaat trouwen op Huis de Voorst heb je een eigen landgoed voor één dag

Een heel landgoed dat helemaal in het teken staat van jouw bruiloft. Helemaal voor jou en je gasten. De slotgracht en poorten van Huis de Voorst zorgen voor genoeg privacy. Zo kun jij je besloten feestje vieren. Een feestje met Engelse landschapstuinen waar je heerlijk kunt wandelen. Of maak samen met je wederhelft een romantisch boottochtje over het water. Ik maak graag spontane foto’s van een galante bruidegom die de bruid helpt instappen.

Landgoed Huis de Voorst heeft veel ervaring met bruiloften en kan alles dus voor je verzorgen. Aan de hand van je wensen die je van tevoren doorgeeft, kunnen ze de hele dag voor je organiseren. Van de inrichting van de zalen, tot de catering en het trouwfeest. Ze hebben zelfs goede contacten met trouwambtenaren. De zalen geven je een knus huiskamergevoel en hebben vaak uitzicht op de uitgestrekte tuinen. Wil je weten of trouwen op landgoed Huis de Voorst iets voor jou is? Bekijk dan gerust eens de sfeerfoto’s op mijn portfoliopagina’s.

Meer informatie
trouwen op landgoed huis de voorst
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Wil je ook foto’s laten maken van je bruiloft, gezin, geliefde of jouw bedrijf? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Portfolio Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen