JOURNALISTIEKE Trouwfoto's

Trouwlocaties in Delft

Delft is een prachtige stad om te trouwen. Met zijn historische gebouwen, sfeervolle grachten en gezellige terrasjes is het een ideale plek voor een romantische dag. Met zijn karakteristieke oude stadhuis als stralend middelpunt, is het geen wonder dat Delft zo populair is onder bruidsparen. In een elegante bruidsjurk arriveren op het bruisende plein zorgt gegarandeerd voor spontane en vrolijke fotomomenten. Delft biedt meer dan alleen zijn historische kern en heeft veel trouwlocaties: van romantische binnenstadlocaties tot moderne evenementenlocaties in het groen. Laat je verrassen door verborgen pareltjes, intieme recepties in knusse restaurantjes of een feestelijke barbecue. Je vindt in Delft altijd een trouwlocatie die bij je past.

Trouwlocaties Delft

Trouwlocaties in Delft: een impressie

Een korte fotoimpressie van trouwlocaties in Delft

Mijn favoriete trouwlocaties in Delft

De Delflandhoeve

De Delflandhoeve is een idyllische buitenlocatie die de charme van het platteland combineert met moderne gemakken. Jouw geliefde en al je dierbaren midden in de natuur, tussen fruitbomen en naast een kabbelende waterplas. Zie je het al voor je? Lange tafels onder de knotwilgen, terwijl de zon langzaam ondergaat. En als het wat frisser wordt, kruip je gewoon gezellig bij een vuurkorf. Binnen in de boerderij, waar je de authentieke sfeer van een opengebroken koeienstal tot aan de nok kunt voelen (en gelukkig niet ruiken), zijn er diverse sfeervolle ruimtes beschikbaar voor jouw feest. Je bepaalt zelf hoe jouw dag eruitziet. Van een knusse intieme bruiloft tot een bruisende festival-sfeer, alles kan. De magen moeten natuurlijk ook gevuld worden. Geen zorgen! Ze gebruiken bij De Delflandhoeve verse producten uit hun eigen moestuin en boomgaard en werken samen met topcateraars om jouw dag culinair onvergetelijk te maken. Na het eten en feesten kun je lekker blijven slapen in eigen tenten. Bij De Delflandhoeve vier je jouw dag precies zoals jij dat wilt, middenin de natuur.

Bruidfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft

Brasserie Oostgaag

Brasserie Oostgaag ligt eigenlijk in Maasland, maar is zo favoriet dat deze niet in mijn lijstje over trouwlocaties in Delft mag ontbreken! Droom je van een bruiloft tussen uitgestrekte weilanden en grazende koeien? Waar vroeger de Lickebaertshoeve stond, vind je nu deze hippe spot die sinds 2020 een frisse makeover heeft gekregen. De moderne elementen mengen zich perfect met het authentieke gevoel van die oude boerderij. Het is nog een officiële trouwlocatie bij Delft ook, dus bij mooi weer kun je de huwelijksvoltrekking buiten laten plaatsvinden, met uitzicht over de weilanden. Valt er een drupje? Duik dan onder het gezellige prieel of in de tent. Maar het echte voordeel? Je kunt de gehele huwelijksdag op deze locatie doorbrengen, van ceremonie tot feest. En als kers op de taart kunnen je trouwfoto’s in de directe omgeving van de Brasserie worden gemaakt, te midden van het idyllische landschap of binnen de historische muren van de boerderij. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan is het zeker de moeite waard om Brasserie Oostgaag als jouw trouwlocatie in omgeving Delft te overwegen.

Bruidsfotografie Brasserie Oostgaag Maasland

Knus

Je stapt bij Knus binnen en het voelt meteen als thuiskomen, maar je moet niet vergeten dat je hier bent om te trouwen! Gelegen in het hart van Delftse Hout en toch slechts een steenworp afstand van het historische centrum van Delft, biedt Knus jou een schilderachtige en romantische achtergrond voor jouw grote dag. Kom je over de versierde brug aanlopen of arriveer je met de trouwauto? Bij Knus begint het feest meteen! Terwijl jullie toasten met bubbels aan het water, racen de kids rond op waterfietsen of verkennen ze het doolhof. Met de flexibiliteit om de gehele trouwdag op één locatie te vieren of slechts een deel ervan, kun je er zeker van zijn dat jouw dag vloeiend en zorgeloos zal verlopen. En het eten? Dat wordt bereid op de knusse Knusse Grill, waar ze heerlijke stukjes vis en topkwaliteit vlees grillen! Natuurlijk houden ze ook rekening met vegetariërs en andere dieetwensen. Terwijl jullie de nacht dansend wegfeesten, zullen de gasten smullen van de vele culinaire hoogstandjes en genieten van de knusse sfeer. Aan het eind van de nacht springen jullie in je eigen huwelijksbootje. Letterlijk! Bij Knus is het één groot feest van begin tot eind.

Bruidfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft
Bruidfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft
Bruidsfotografie Brasserie Oostgaag Maasland
Bruidfotografie Bruiloft Barendrecht en Delft
Reviews

Ervaringen van anderen

trouwfotografie-review

Stephan & Maxine

“ Wij zijn erg blij dat we voor onze trouwfoto’s voor Ingeborg hebben gekozen. De fotoserie is een mooie weergave van de hele dag en de sfeer. Ingeborg weet goed de (spontane) momenten vast te leggen. Op de dag zelf verliep alles goed en relaxed. Bij de ceremonie en het diner wist Ingeborg zich onopvallend […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen
Trouwfotografie-review

Janneke & Mark

“Wij zouden ieder bruidspaar Ingeborg aanraden als bruidsfotograaf. We zijn heel blij met de kwaliteit van de foto’s en de samenwerking. Voorafgaand aan de bruiloft hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek. Ingeborg heeft aan de hand van ons verhaal en wensen onze dag goed vast weten te leggen. Op de dag zelf bewoog ze zich […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

Mijn favoriete trouwlocaties in Delft

Delft is een stad met een rijke geschiedenis en cultuur, die perfect is voor een onvergetelijke bruiloft. Of je nu op zoek bent naar een romantische binnenstadlocatie of een moderne evenementenlocatie in het groen, in Delft vind je altijd een trouwlocatie die bij je past. Het tijdloze decor van het oude stadhuis en de verstilde schoonheid van de grachten: deze stad zorgt voor een achtergrond die je bruiloft extra bijzonder zal maken. Delft heeft ook veel uitgestrekte groene plekjes die perfect zijn als trouwlocatie. Wat je stijl of wens ook is, in Delft wordt jouw trouwdag ongetwijfeld een onvergetelijk moment.

Om gemakkelijk te kunnen zien of de tarieven aansluiten bij jouw budget vind je hieronder verschillende pakketten. De pakketten bestaan uit een x-aantal uur, bestanden en een 25×25 trouwboek. Maar natuurlijk is ook een ander aantal uur of trouwboek/album dan in de pakketten genoemd mogelijk. De pakketten zijn naar eigen wens te ”upgraden”. Zo kan je een pakket uitbreiden naar extra uur trouwfotografie, een groter trouwboek, een trouwalbum,  een luxe lay-out een box etc.

Graag denk ik met je mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Accounts

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Your Text

STANDAARD


€ 1750,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

6 uur fotografie

+/- 250 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

UITGEBREID

€ 2145,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

8 uur fotografie

+/- 310 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

LUXE

€ 2475,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

10 uur fotografie

+/- 375 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

ULTRA LUXE

€ 2775,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

12 uur fotografie

+/- 435 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

Sfeerproeven?

Trouwfotografie portfolio