Fotoshoot met je partner

Fotoshoot met je partner

Unieke fotoshoot met je partner

Of jullie al lang samen is of de liefde nog pril is. Het is altijd mooi om blijvende herinneringen te maken aan jullie relatie. Een fotoshoot met je partner is een fantastische manier om dat te doen. De gewone dingen uit het dagelijks leven zijn namelijk de mooiste herinneringen voor later. Heeft hij het vlees weer laten aanbranden als je na een lange dag thuis komt van werk? En als jullie samen koffie met een koekje nemen, kruimelt zij dan weer de hele bank onder? Naar die momentjes gaan we op zoek tijdens de fotoshoot met je partner.

Fotoshoot met je partner

Werkwijze fotoshoot met je partner

Op deze pagina vind je verschillende mogelijkheden voor een fotoshoot met je partner. Er zit er vast wel één tussen die bij je past. Je kunt de fotoshoot namelijk zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Gaan jullie samen met de hond de hele dag het bos in om te wandelen? Kies dan voor een kleiner pakket. Maar met een doodgewone middag thuis kan juist ook de momenten vangen die typerend zijn voor jullie relatie. Dan kies je voor een groter pakket. Na de shoot krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina. Hier kun je de foto’s bekijken, downloaden en delen.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot met je partner verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Hoe ziet jullie relatie eruit?

De leukste koppels weten plezier te halen uit alledaagse dingen. Het lijkt me leuk om voorafgaand aan de shoot even te bellen om jullie wensen te bespreken. Wat maakt jullie relatie uniek. Wie is je partner en wat doen jullie graag samen? Met die informatie kan ik de mooiste momenten vangen tijdens de shoot zelf, zodat de foto’s laten zien hoe jullie echt zijn.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je partner en jou

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

De liefde zit vaak in kleine dingen. Even een momentje lekker samen koffie drinken tijdens een dagje klussen of schoonmaken. Stiekem nog een extra koekje pakken. Samen schuimend de afwas doen met te veel afwasmiddel of gewoon lekker op de bank hangen. Al deze momenten uit het dagelijks leven leg ik vast tijdens de fotoshoot met je partner.

Fotoshoot met je partner

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is al leuk genoeg om een fotoshoot met je partner te doen. Het is natuurlijk nog leuker om de foto’s achteraf te zien te krijgen. Omdat er typerende momenten gefotografeerd worden, zullen ze je jaren later weer mee terug nemen naar het leven van nu. Zo worden ze een tastbare herinnering voor later. Binnen twee weken kun je ze bekijken, doorsturen, downloaden en delen met je partner.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot met je partner
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: