Fotoshoot van een jongen

Fotoshoot van een jongen

Unieke fotoshoot van een jongen

Van vieze schoenen en kapotte knieën tot in bomen klimmen. Of de hele dag achter de spelcomputer? Met een fotoshoot van een jongen leggen we de momentjes vast waar elke moeder een beetje hoofdpijn van krijgt. De momenten die jongens en stoere mannen stiekem het leukst vinden. Papa die zijn lach probeert in te houden, terwijl hij de stoere man een standje geeft. Samen leren fietsen of stoeien op de bank. Dat levert mooie actiefoto’s op die een herinnering zijn voor later.

Fotoshoot van een jongen

Werkwijze jongens fotoshoot

Hier op deze pagina vind je verschillende pakketten. Er zit vast wel een fotoshoot tussen die perfect bij je past. Lekker een middagje kwajongensstreken uithalen met papa, zoals pijltjes schieten van kranten? Kies dan voor een kleiner pakket. Ga je lekker een hele dag uitrazen in het bos? Dan is een groter pakket veel beter geschikt. Hoe langer de shoot, hoe meer momentjes er worden vastgelegd. Na de fotoshoot van een jongen ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot van een jongen verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat typeert jouw jongen?

Het is ontzettend leuk om een jongens fotoshoot te doen. De meeste jongens zijn druk en zoeken de grenzen op. Maar er zijn ook kinderen die heel rustig zijn. Hoe is jouw zoon? Wat vindt hij leuk om te doen en hoe laat jij hem jongen zijn? Die informatie is nuttig, zodat ik de mooiste momenten kan vangen tijdens de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van jouw jongen

Haal jongensstreken uit en ik vang de momenten

Jongens kunnen de grootste lol halen uit de kleinste dingen. Een grap uithalen met papa, je zusje plagen en dingen doen die eigenlijk niet mogen. Mama die weer eens boos wordt en papa die er stiekem wel om moet lachen. Al deze momentjes leg ik vast tijdens een fotoshoot van een jongen.

Fotoshoot van een jongen

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het zal je geen moeite kosten om jouw jongen op de foto te krijgen. Bij mij hoeft hij namelijk niet te poseren. Omdat bestaande momenten gefotografeerd worden, nemen de foto’s je jaren later weer mee terug in de tijd. Een tastbare herinnering voor wanneer je jongen hopelijk volwassen is geworden. Binnen twee weken kun je de foto’s bekijken. Als mama ze wel mag zien tenminste…

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van een jongen
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: