Fotoshoot-van-je-kind

Fotoshoot van je kind

Unieke fotoshoot van je kind

Je kind is ongetwijfeld het kostbaarste wat je hebt. En wat is het genieten om met je kind te spelen. De tijd vliegt en voor je het weet is je kleintje alweer groot en gaat hij of zij het huis uit. Nu jij nog lekker kan genieten van deze leuke kindertijd, jaag ik op de mooie momenten tijdens een fotoshoot. Dat moment dat het door de kamer kruipt om de wereld te ontdekken of zelfs al de eerste stapjes zet. Papa die net doet of de lepel met een hapje een vliegtuig is. Met een fotoshoot van je kind worden het mooie en tastbare herinneringen voor later.

Fotoshoot van je kind

Werkwijze fotoshoot van je kind

Hier op deze pagina vind je diverse pakketten. Jouw fotoshoot van je kind zit er ongetwijfeld ook tussen, want je kunt de shoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Wil je dat ik een dag de tijd neem om de mooiste momenten van je kind te fotograferen? Dan is het uitgebreide pakket de ideale keus. Wil je het beperken tot een middagje of een ander dagdeel? Kies dan een kleiner pakket. Na de fotoshoot van je kinderen ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Hier kun je de foto’s downloaden en delen. Waar en wanneer je maar wilt.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een fotoshoot van je kind verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat maakt jouw kind bijzonder?

Het is ontzettend leuk om een fotoshoot van je kind te doen. Maar het is natuurlijk nog veel leuker om achteraf de foto’s te zien te krijgen. Laten we voor de shoot even bellen om je wensen te bespreken. Ieder kind is uniek. En op jonge leeftijd beginnen ze hun eerste karaktertrekken al te ontwikkelen. Wat maakt jouw kind bijzonder? Met die informatie vang ik de mooiste momenten tijdens de dag van de fotoshoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je kind

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Een kind leert de wereld spelenderwijs kennen. Al wat het vindt, groot of klein wordt in de mond gestopt. Mama die het verschrikt weer afpakt. Jezelf aan de bank of tafel optrekken om de wereld te voet te gaan ontdekken. En lekker kliederen met het hapje dat papa je voert. Al deze mooie momentjes leg ik vast in een fotoshoot van je kind.

Fotoshoot van je kind

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Hoewel het doen van een fotoshoot van je kind al erg leuk is, is het natuurlijk nog veel leuker om de foto’s achteraf te zien te krijgen. De foto’s zijn een tastbare herinnering voor later als je kind groot is. Leuk om ze terug te zien en terug te denken aan het leven van nu. De foto’s zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Fotoshoot van je kind
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: