Fotoshoot-kids

Kids fotoshoot

Unieke kids fotoshoot

Wat is de kindertijd toch mooi. Of ze nu baby zijn, peuter, kleuter of nog wat ouder. Je kids zijn natuurlijk je mooiste bezit. Voor je het weet zijn ze groot en gaan ze op eigen benen staan. Het liefst zou je de mooiste alledaagse dingen met je kids koesteren en voor altijd bij je dragen. Met een kids fotoshoot jaag ik op de mooiste momentjes die bij een gewone dag horen. Kids die met lego spelen. Mama die op een blokje gaat staan. Een gezichtje onder de pastasaus. Mooie tastbare herinneringen voor als ze groot zijn.

Kids fotoshoot

Werkwijze kids fotoshoot

Onderaan deze pagina kun je verschillende pakketten vinden. Er zit altijd wel een kids fotoshoot tussen die perfect bij je past. Maak de shoot zo uitgebreid als je wilt. Ga je lekker een dagje naar de dierentuin of de speeltuin? Kies dan voor een uitgebreid pakket. Blijf je gewoon een dagje thuis en gaan je kinderen daar lekker spelen terwijl jij je ding doet? Kies dan voor één van de kleinere pakketten. Na de fotoshoot van je kids ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Hier kun je de foto’s bekijken, downloaden en delen.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een kids fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Hoe zijn je kids?

Je kinderen zullen de kids fotoshoot ontzettend leuk vinden. Voor de shoot wil ik graag wat meer informatie over ze hebben. Laten we even bellen om je wensen te bespreken. Verandert je dochter de woonkamer in een puinhoop en eet je zoontje zijn spruitjes niet op? Met die informatie kan ik de mooiste momenten vangen tijdens de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van je kids

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Soms verlang je er zelf nog naar om kind te zijn. De hele dag spelen en genieten van de kleine dingen. Dat maken de foto’s een mooie herinnering voor later. Een rommel maken van de woonkamer en daarna zelf hun troep weer opruimen? Of het hele huis door achter elkaar aanrennen tot papa uit zijn slof schiet? Al deze mooie momentjes leg ik vast in een fotoshoot van je kids.

Kids fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Je kids zullen veel plezier beleven met de fotoshoot, maar voor jou is het vooral leuk om de foto’s te ontvangen. Die alledaagse momentjes op foto vastgelegd, zijn een tastbare herinnering voor jaren later. Over een tijdje nemen ze je mee terug naar het leven van nu. De foto’s worden steeds waardevoller. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Kids fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: