JOURNALISTIEKE LIFESTYLE TROUWFOTO’S, EEN TASTBARE HERINNERING VOOR ALTIJD

Voordat je op zoek gaat naar een fotograaf is het goed om jezelf af te vragen wat voor soort trouwfoto’s je graag terug wilt zien van je bruiloft. Wil je kunstzinnige trouwfoto’s, wil je traditionele trouwfoto’s of wil je bijvoorbeeld lifestyle trouwfoto’s? Mijn trouwfoto’s vallen in de laatste categorie. Maar wat is dat dan precies lifestyle trouwfotografie?

Lifestyle trouwfotograaf

LIFESTYLE TROUWFOTOGRAAF

Als lifestyle trouwfotograaf ben ik als een jager op zoek naar prachtige en unieke momenten die tekenend zijn voor jullie bruiloft. Dit vind je terug in bijvoorbeeld sfeer, interactie tussen mensen, en details. Ik streef ernaar om een zo journalistiek beeld te creëren. Deze stijl van trouwfotografie zorgt voor levendige, spontane trouwfoto’s waarbij ik beleving hoog aan het vaandel draag. Geposeerde foto’s kunnen heel mooi zijn, maar zijn in mijn ogen weinig ‘sprekend’ voor jullie trouwdag. Daarom beperk ik het poseren graag tot het minimum zodat er meer ruimte overblijft voor het maken van ongedwongen, spontane trouwfoto’s. Dat wat overblijft na de bruiloft zijn foto’s waarmee je ieder geweldig moment van jullie bruiloft keer op keer opnieuw beleeft.

LIFESTYLE TROUWFOTOGRAFIE IS MAATWERK

Elke bruiloft is uniek! Een speciale dag vormgegeven naar de wensen van het bruidspaarIdeeën, details en dagindeling zijn belangrijk, daarom maak ik graag persoonlijk kennis om deze wensen te bespreken en mogelijkheden van bruidsfoto’s en -albums te laten zien. Deze trouwfotograaf is door jarenlange ervaring optimaal instaat mee te denken en tips te geven en zo komen we samen tot een passende opzet van de bruidsfotografie op jullie bruiloft. Daarnaast kennismakingsgesprek voor bruidsfotografie ook een goed middel om te onderzoeken of er een ‘klik’ is.

LIFESTYLE TROUWFOTOGRAFIE

Een korte impressie uit een verzameling van lifestyle trouwreportages. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN LIFESTYLE TROUWFOTOGRAAF :

EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Wat is voor jou belangrijk?

Het zijn van een lifestyle trouwfotograaf is mensenwerk. Daarom sta ik voor je klaar om een kennismakingsgesprek te plannen. Hierin worden je wensen besproken en kun je albums inzien. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

Lifestyle trouwfotograaf

JOURNALISTIEKE LIFESTYLE TROUWFOTOGRAFIE

Samen genieten en de foto’s worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als trouwfotograaf ‘jaag’ ik continu op mooie, oprechte momenten. Door deze journalistieke manier van trouwfotografie kun je onbezorgd genieten terwijl je foto’s geweldig worden! Na de bruiloft zijn de trouwfoto’s eenvoudig terug te kijken op een handige digitale downloadpagina. Waar en wanneer je maar wilt.

Lifestyle trouwfotograaf

EEN TASTBARE HERINNERING

Onvergetelijke momenten in een luxe trouwalbum!

Na ontvangst van de trouwfoto’s, wordt er in overleg een stijlvol trouwboek of –album samengesteld. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, en er is zelfs een mogelijkheid om je volledige album te personaliseren. Binnen drie weken na dit proces, kom ik als trouwfotograaf het album persoonlijk overhandigen. Een prachtig pronkstuk. Klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!

Lifestyle trouwfotograaf
Lifestyle trouwfotograaf
Lifestyle trouwfotograaf
Lifestyle trouwfotograaf

Onze keuze voor Ingeborg kwam voort uit de warme en kleurrijke bruidsfoto’s die zij maakt.

Om de romantische kenmerken van een trouwdag te benadrukken leek de stijl van Ingeborg een perfecte match.

Ingeborg heeft het talent om te zien waar de juiste foto momenten ontstaan en weet deze ook vakkundig vast te leggen.

“Wij willen Ingeborg van harte aanbevelen aan allen die een professionele bruidsfotograaf zoekt!”

Sharon Spiering

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 253 beoordelingen Feedback Company

PRIJZEN:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Eerder gemaakte trouwfoto’s: