Man en vrouw fotoshoot

Man en vrouw fotoshoot

Unieke man en vrouw fotoshoot

Jullie zijn al zo lang samen. Misschien hebben jullie binnenkort een jubileum te vieren. Er is eigenlijk geen reden nodig om de mooiste momenten uit jullie huwelijk te koesteren. Het zijn de alledaagse dingen van jullie samen zijn die het zo speciaal maken. Elke zondagochtend heerlijk samen ontbijten. Hij die weer te veel zout op zijn eitje doet. En bij lekker weer trekken jullie er lekker samen uit op de fiets, waarna jullie uitgeput neerploffen op de bank. Op die kleine momentjes uit het gewone leven jaag ik tijdens de man en vrouw fotoshoot.

Man en vrouw fotoshoot

Werkwijze man en vrouw fotoshoot

Hier op deze pagina kun je verschillende pakketten voor een man en vrouw fotoshoot vinden. Je kunt je fotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Trek je er graag samen de hele dag op uit voor een boswandeling of een wandeling langs het strand? Dan is het uitgebreide pakket ideaal voor je. Kun je thuis ook zo genieten van de kleine momentjes samen en wil je dat in beeld brengen? Dan is een kleiner pakket wellicht beter geschikt. Na de shoot krijg je een link naar je persoonlijke fotopagina. Hier kun je de foto’s bekijken, downloaden en delen.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een man en vrouw fotoshoot verwachten:

Hoe ziet jullie huwelijk eruit?

Wat maakt jouw kind bijzonder?

Bij een huwelijk hoort plezier waarderen uit hele alledaagse dingen. Het is een goed idee om voorafgaand aan de shoot even te bellen om je wensen te bespreken. Hoe ziet jullie huwelijk eruit en wat doen jullie graag samen. Hebben jullie vaste rituelen of leven jullie het leven? Al die informatie is nuttig, omdat ik daarmee de mooiste momenten kan vangen tijdens de dag van de shoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire van man en vrouw

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Het zijn de kleine dingen die het leven zo mooi maken. Op een foto zijn dit de mooiste herinneringen voor later. Samen boodschappen doen en hij die stiekem zijn favoriete biertje in het karretje legt als zij vergeten is om melk te pakken. Of samen op de bank hangen… Hij met zijn laptop en zij op haar smartphone. Al deze mooie momentjes leg ik vast in de man en vrouw fotoshoot.

Man en vrouw fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

En man en vrouw fotoshoot is al ontzettend leuk om te doen. Maar het gaat natuurlijk allemaal om de foto’s. De bestaande momenten die gefotografeerd worden, nemen je over een lange tijd weer terug naar het leven van nu. Foto’s als tastbare herinnering voor later. Ze zijn binnen twee weken te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Man en vrouw fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

PrijzenAccounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

 

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.

Eerder gemaakte fotoshoots: