Trouwen op Het Roode Koper

Wil je de mooiste dag van je leven vieren op een echt landgoed midden op de Veluwe? Trouwen op Het Roode Koper is alleen weggelegd voor de echte levensgenieters en fijnproevers. Vooral als je een klassieke bruiloft viert, geniet je van een super romantisch sprookjeshuwelijk. Maar je kunt je trouwdag er natuurlijk ook helemaal vieren zoals je zelf wilt. Het voordeel van trouwen op Het Roode Koper is dat je alles op één plek kunt houden. Van de ceremonie tot de lunch en van het diner tot het feest. En de gasten kunnen na afloop zelfs blijven slapen in één van de 32 hotelkamers!

Trouwen op Het Roode Koper is een exclusief sprookjeshuwelijk

Stel je eens voor. Je komt met de paardenkoets aan op het landgoed en je geeft elkaar buiten het ja-woord tussen de bloeiende rozen. Vervolgens geniet je van een heerlijk diner aan lange witte tafels in de tuin. Het diner vindt plaats in het restaurant of als het warm is ga je lekker buiten barbecueën bij het zwembad. Als het minder is, kun je op Het Roode Koper ook binnen in de trouwzaal trouwen en in het restaurant eten. Zo kun je zelf kiezen welke onderdelen je binnen en buiten viert.

De hele dag wordt voor je geregeld, aan de hand van de wensen die je van tevoren hebt doorgegeven. Je hebt nergens meer omkijken naar. Laat je dus verwennen door de heerlijke gerechten en wijnen men je serveert. Je hoeft elkaar alleen nog het ja-woord te geven en de bruidstaart aan te snijden. En je beste dansmoves laten zien tijdens het trouwfeest natuurlijk, want die mogen niet ontbreken in je trouwalbum. Ik leg ze met veel plezier vast! En als de avond valt, wordt het hele landgoed op een sprookjesachtige manier verlicht. Dan kun je romantisch genieten van een prachtige sterrenhemel. Wil jij zo’n sprookjeshuwelijk beleven en trouwen op Het Roode Koper? Bekijk gerust één van de portfoliopagina’s voor meer sfeerfoto’s.

Meer informatie
Trouwen in 2020
NIEUWSGIERIG GEWORDEN? NEEM CONTACT OP!

Zullen we kennismaken?

Wil je ook foto’s laten maken van je bruiloft, gezin, geliefde of jouw bedrijf? Laten we dan eens kennismaken en samen de mogelijkheden doornemen.

Portfolio Contact
Ingeborg van Bruggen Ingeborg van Bruggen