Professionele trouwfotograaf

JOURNALISTIEKE PROFESSIONELE TROUWFOTO’S, EEN TASTBARE HERINNERING VOOR ALTIJD

Voordat je op zoek gaat naar een fotograaf is het goed om jezelf af te vragen wat voor soort trouwfoto’s je graag terug wilt zien van je bruiloft. Wil je kunstzinnige trouwfoto’s, wil je traditionele trouwfoto’s of wil je bijvoorbeeld spontane trouwfoto’s? Als je weet wat je wilt kan je op zoek gaan naar een professionele trouwfotograaf. Al eens eerder schreef ik een uitgebreid blog over de keuze voor ”ome jan die ook kan fotograferen” of voor een professionele trouwfotograaf. Maar hoe vind je die dan? Eentje die echt kwaliteit levert?

Er is veel aanbod in trouwfotografie, maar zoals voor alles geldt ook voor trouwfotografie: Is de prijs te mooi om waar te zijn, dan is het dat vaak ook. Er zijn veel mensen met uit de hand gelopen hobby die ook trouwfoto’s kunnen maken, en dit dan voor een lage prijs willen doen. Maar deze foto’s zijn niet te vergelijken met die van een echte professionele trouwfotograaf. Ja, je betaald er wat meer voor, maar je krijgt er wat voor terug!

PROFESSIONELE TROUWFOTOGRAAF

8 redenen om voor een professionele fotograaf te kiezen:

1. Een professionele camera + back-up camera (mocht er iets fout gaan met de camera op de trouwdag)
2. Kennis. Een professionele trouwfotograaf investeert voortdurend in kennis, waardoor je de beste kwaliteit kunt verwachten
3. Heeft ervaring, dus weet de momenten altijd een stapje voor te zijn, weet waar hij/zij op moet letten en is altijd op het juiste gefocust. Journalistieke trouwfotografie is vaak handelen in een seconde. Want een moment die geweldig is op een foto duurt niet langer dan dat. Daarnaast kan hij/zij door zijn/haar ervaring precies vertellen wat fototechnisch handig is voor specifiek jullie dag
4. Neemt de tijd voor nabewerking, en dat is minstens zo belangrijk als het foto’s maken zelf. De uitsneden, de licht en kleur instellingen etc achteraf maken de foto’s perfect. Een professionele trouwfotograaf heeft de beste apparatuur en software om dit te kunnen doen.
5. Heeft toegang tot het bestellen van professionele trouwalbums. Wat een hobbyist niet heeft. En een professioneel trouwalbum in vergelijking met een huis-tuin-en-keuken-album is een wereld van verschil.
6. Heeft een back-up plan op zowel de trouwdag als op de kantoor locatie, waardoor foto’s nooit kwijt kunnen raken
7. Heeft een netwerk achter zich, waardoor je bij ziekte verzekerd bent van een vervangende fotograaf
8. Doet dit fulltime, en dus hebben jouw foto’s topprioriteit en hoef je niet maanden te wachten op het ontvangen van je foto’s

Om dit alles te kunnen realiseren zullen de tarieven van een professionele fotograaf hoger liggen dan dat van een hobbyist. Een professionele trouwfotograaf zul je dus al snel herkennen aan zijn/haar tarief. En als je wat trouwfoto’s met elkaar hebt vergeleken dan haal je de kwaliteit er ook al snel uit. De eerste professionele trouwfotograaf heb je in ieder geval op deze website al gevonden ? Bekijk eens  foto’s en informatie over bruiloften of de trouwalbums.

PROFESSIONELE TROUWFOTOGRAFIE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van professionele trouwreportages. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VERWACHTEN VAN EEN PROFESSIONELE TROUWFOTOGRAAF:

EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Wat is voor jou belangrijk?

Het trouwfotograaf zijn is mensenwerk. Daarom sta ik voor je klaar om een kennismakingsgesprek te plannen. Hierin worden je wensen besproken en kun je albums inzien. Wat is voor jou belangrijk? Wat wil je terug zien in de foto’s? Met al deze informatie kan ik op de grote dag alle momenten vangen die voor jou van waarde zijn.

Ingeborg van Bruggen

JOURNALISTIEKE TROUWFOTOGRAFIE

Samen genieten en de foto’s worden geweldig!

Mijn aanwezigheid op je trouwdag is onopvallend. Geforceerd poseren is niet nodig, als trouwfotograaf ‘jaag’ ik continu op mooie, oprechte momenten. Door deze journalistieke manier van trouwfotografie kun je onbezorgd genieten terwijl je foto’s geweldig worden! Na de bruiloft zijn de trouwfoto’s eenvoudig terug te kijken op een handige digitale downloadpagina. Waar en wanneer je maar wilt.

Professionele trouwfotograa

EEN TASTBARE HERINNERING

Onvergetelijke momenten in een luxe trouwalbum!

Na ontvangst van de trouwfoto’s, wordt er in overleg een professioneel trouwboek of –album samengesteld. Er zijn verschillende uitvoeringen beschikbaar, en er is zelfs een mogelijkheid om je volledige album te personaliseren. Binnen drie weken na dit proces, kom ik als trouwfotograaf het album persoonlijk overhandigen. Een prachtig pronkstuk. Klaar om vol trots aan al je familie en vrienden te laten zien!

Professionele trouwfotograa
Ingeborg van Bruggen
Professionele trouwfotograa
Professionele trouwfotograa

Onze keuze voor Ingeborg kwam voort uit de warme en kleurrijke bruidsfoto’s die zij maakt.

Om de romantische kenmerken van een trouwdag te benadrukken leek de stijl van Ingeborg een perfecte match. 

Ingeborg heeft het talent om te zien waar de juiste foto momenten ontstaan en weet deze ook vakkundig vast te leggen.

“Wij willen Ingeborg van harte aanbevelen aan allen die een professionele bruidsfotograaf zoekt!”

Sharon Spiering


Prijzen:

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x15 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x15 fotoboekje

Eerder gemaakte trouwfoto’s: