Trouwfotograaf Breda

Trouwfotograaf Breda

TROUWFOTOGRAAF BREDA

Wat wil je graag terugzien in de trouwfoto’s? Wat maakt jullie bruiloft speciaal? Mijn journalistieke stijl van fotograferen legt die unieke, persoonlijke momenten vast die jouw dag zo bijzonder maken. Je ziet dit terug in de sfeer, interactie en de kleine details van de foto’s. Als trouwfotograaf in Breda is mijn doel om onopvallend te fotograferen, zodat jullie volop kunnen genieten zonder bewust te zijn van de camera. De foto’s worden meer dan alleen trouwfoto’s. Ze worden een tastbare herinnering die je telkens weer terugbrengt naar die bijzondere dag wanneer je ze bekijkt.

BRUIDSFOTOGRAFIE IS MAATWERK

Elke bruiloft is uniek en daarom pas ik mijn bruidsfotografie in Breda aan op jullie specifieke wensen. We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de dagindeling te bespreken en ik zal enkele voorbeelden van mijn werk tonen. Dit gesprek is ook een goede gelegenheid om te ontdekken of we goed samen kunnen werken. Als jullie vinden dat ik de geschikte bruidsfotograaf voor jullie ben, dan zorgen we dat alles tot in de kleinste details geregeld wordt. Als je advies nodig hebt of vragen hebt, kun je altijd contact met mij opnemen. Met mijn uitgebreide ervaring bij bruiloften kan ik jullie zeker nuttige tips geven!

TROUWFOTOGRAFIE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van trouwreportages in o.a. Breda. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VERWACHTEN VAN TROUWFOTOGRAFIE BREDA:

EEN PERSOONLIJKE KENNISMAKING

Wat is voor jou belangrijk?

Als trouwfotograaf in Breda begrijp ik dat elke bruiloft uniek is en draait om persoonlijke aandacht. Daarom nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we jouw wensen en kun je enkele van mijn fotoalbums bekijken. Wat vind je belangrijk? Wat wil je terugzien in de foto’s? Met deze informatie zorg ik ervoor dat ik op jullie trouwdag alle belangrijke momenten vastleg die voor jou waardevol zijn.

Trouwfotograaf Breda

JOURNALISTIEKE TROUWFOTOGRAFIE

Samen genieten en de foto’s worden geweldig!

Op je trouwdag ben ik als trouwfotograaf in Breda discreet aanwezig. Je hoeft niet te poseren, want ik focus op het vastleggen van natuurlijke en mooie momenten. Dankzij mijn journalistieke stijl van fotograferen kun je ongestoord genieten, terwijl ik ervoor zorg dat de foto’s prachtig worden! Na de bruiloft kun je de trouwfoto’s gemakkelijk bekijken en downloaden vanaf een digitale pagina, waar en wanneer je maar wilt.

Trouwfotograaf Breda

EEN TASTBARE HERINNERING

Onvergetelijke momenten in een luxe trouwalbum!

Na het ontvangen van de trouwfoto’s, gaan we samen een stijlvol trouwboek of -album samenstellen dat helemaal aan jullie wensen voldoet. Er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk, en je kunt het album zelfs volledig personaliseren. Binnen drie weken na het afronden van dit proces zal ik, als jullie trouwfotograaf in Breda, het album persoonlijk komen overhandigen. Het wordt een prachtig trouwalbum dat je met trots aan familie en vrienden kunt laten zien!

Trouwfotograaf Breda
Trouwfotograaf Breda
Trouwfotograaf Breda
Trouwfotograaf Breda

Onze keuze voor Ingeborg kwam voort uit de warme en kleurrijke bruidsfoto’s die zij maakt.

Om de romantische kenmerken van een trouwdag te benadrukken leek de stijl van Ingeborg een perfecte match. 

Ingeborg heeft het talent om te zien waar de juiste foto momenten ontstaan en weet deze ook vakkundig vast te leggen.

“Wij willen Ingeborg van harte aanbevelen aan allen die een professionele bruidsfotograaf zoekt!”

Sharon Spiering


DE MOOISTE TROUWLOCATIES IN BREDA

Als trouwfotograaf Breda heb ik ervaring met verschillende trouwlocaties in Breda en omgeving. Zo kan je in Breda trouwen in bijna ieder mooi hotel, op een landgoed, in kerken of musea. De locatie heeft een grote invloed op de sfeer van je trouwfoto’s. Het mooiste resultaat krijg je veelal wanneer je buiten trouwt trouwt met goed weer. Dit levert (mits er voldoende schaduw is) een prachtig licht op.

Ben je bijvoorbeeld van plan te trouwen op Landgoed Wolfslaar, bij BINNEN Breda of bij Barlucca?  Alles is mogelijk, en indien je vragen hebt kun je altijd contact met mij opnemen.

Eerder gemaakte trouwfoto’s in o.a. Breda: