JOURNALISTIEKE Trouwfoto's

Trouwlocaties in de Hoeksche Waard

Droom je van een bruiloft op het platteland? Dan is de Hoeksche Waard de perfecte plek voor jouw trouwlocatie! Deze regio heeft alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke dag: prachtige natuur, met uitgestrekte polders, dijken, historische dorpen en een ruim aanbod aan trouwlocaties. Je kunt kiezen uit een aantal gemeentelijke locaties of uit één van de vele externe locaties, die elk hun eigen charme en karakter hebben. Neem nu het Oude Raadhuis van Oud-Beijerland, een iconische locatie die de perfecte mix van historie en charme biedt. Kun je je al voorstellen hoe je samen de trappen afgaat, met aan de ene kant het glinsterende water van de Vliet en aan de andere kant je familie en vrienden die vol verwachting toekijken? Maar dit prachtige eiland heeft nog veel meer te bieden. Ik ben als trots inwoner natuurlijk een beetje bevooroordeeld als het gaat om de schoonheid van deze streek, maar lees snel verder en ik weet zeker dat je mijn enthousiasme snel zult delen!

Trouwlocaties in de Hoeksche Waard

Trouwlocaties in de Hoeksche Waard: een impressie

Een korte fotoimpressie van trouwlocaties in de Hoeksche Waard

Mijn favoriete trouwlocaties in de Hoeksche Waard

De Koningshoeve

Een rustieke boerderij als het middelpunt van je speciale dag? Dit is de Koningshoeve perfect voor een landelijke en gezellige sfeer! Deze eeuwenoude boerderij is omgetoverd tot een prachtige trouwlocatie midden in de Hoeksche Waard. Hier kun je je volledige bruiloft vieren – van de officiële huwelijksvoltrekking tot de laatste danspasjes op het avondfeest. Kies je voor een intieme ceremonie onder de open lucht of een grootse viering binnen? Het kan allemaal! Na de ceremonie proost je met je geliefden op jullie toekomst, omlijst door het serene landschap van de Hoeksche Waard. Dan de belangrijkste zaken: de culinaire kant. Voor een koninklijk gedekte tafel of een gezellige barbecue die past bij het vrije gevoel van het platteland draaien ze hun hand niet om. Als de zon ondergaat en de lichtjes van de Koningshoeve beginnen te fonkelen, kun je je schoenen uitdoen en dansen op de muziek die herinneringen oproept aan toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten.

Trouwlocaties Hoeksche Waard

De Oude Tol

Ben je op zoek naar die perfecte trouwlocatie waar sfeer, natuur en gemak samenkomen? Dan is Paviljoen de Oude Tol een uitstekende keuze. Dit restaurant ligt pal aan het Spui, aan de rand van Oud-Beijerland en heeft een schitterend uitzicht op de natuur. Een adembenemend uitzicht dat perfect is voor die onvergetelijke trouwfoto’s. De locatie is rustig en idyllisch, waardoor je je helemaal op elkaar kunt focussen. De Oude Tol is niet zomaar een locatie, maar een officiële trouwlocatie van de gemeente Hoeksche Waard, dus je kunt er ook de ceremonie laten plaatsvinden. Het paviljoen heeft verschillende ruimtes, zodat je de bruiloft helemaal naar je eigen wens kunt inrichten. Of je nu binnen in een van de sfeervolle ruimtes je geloften wilt afleggen of buiten in de binnentuin of het terras; alles is mogelijk. En als het officiële gedeelte voorbij is? Na de ceremonie kun je genieten van een heerlijk diner, een gezellige borrel of een spetterend feest met je dierbaren. Tijd om te proosten, te dineren en te feesten! Kortom, voor een trouwdag zonder stress en mét een flinke dosis romantiek, zet Paviljoen de Oude Tol maar alvast op je shortlist!

Trouwlocaties Hoeksche Waard

De Elzentuin

Heb je altijd al willen trouwen in een romantische tuin? Dan is De Elzentuin in Oud-Beijerland de trouwlocatie voor jou! De locatie ligt in Oud-Beijerland, maar het voelt toch alsof je in een andere wereld bent. Deze tuin is namelijk omgeven door een eeuwenoude elzenhaag, waardoor je helemaal op elkaar kunt focussen tijdens de ceremonie. Als officiële trouwlocatie van de gemeente Hoeksche Waard, kun je hier niet alleen je geloften afleggen, maar ook genieten van smaakvolle maaltijden zoals een lunch, high tea, diner of barbecue, allemaal bereid met duurzame seizoensgebonden ingrediënten. Denk aan verse honing uit hun eigen imkerij en eieren van hun krielkippen. Bovendien biedt De Elzentuin zowel een restaurant als een feestruimte, ideaal voor elke fase van je huwelijksdag.

Trouwlocaties Hoeksche Waard

Tiengemeten

Wat is er bijzonderder dan trouwen op het kleinste bewoonde eiland van Nederland? Tiengemeten biedt koppels een schilderachtige en serene setting voor hun trouwdag. Deze oase van rust en natuurlijke schoonheid belooft een intieme ervaring, waarbij de wereld lijkt stil te staan. Het eiland lijkt wel helemaal alleen voor jullie te zijn, want het is alleen bereikbaar per veerboot. Je kunt je gasten natuurlijk ook verrassen met een privéboot die je naar het eiland brengt. Dat is nog eens wat anders dan een trouwauto! Het historische hart van het eiland, de Herberg, is getransformeerd tot een sfeervol restaurant, hotel en een unieke glamping-ervaring. Hier kunnen jullie overnachten in bijzondere accommodaties zoals Yurts, Tipi’s en trekkershutten, je laten betoveren door zonsondergangen, en genieten bij het kampvuur onder een sterrenhemel. Of je nu kiest voor een intieme bruiloft of een groot feest, Tiengemeten biedt een mix van romantiek en ongerepte natuur voor een onvergetelijke trouwdag.

Fort Buitensluis

Trouwen op een locatie doordrenkt van geschiedenis en charme? Fort Buitensluis in Numansdorp is dan dé plek! Dit majestueuze fort, ooit onderdeel van de verdedigingslinie van het Hollandsch Diep en het Volkerak, vertelt verhalen van vroegere tijden en heldhaftige verdedigingen. Genoeg geschiedenis! Nu opent het zijn historische deuren voor liefdeskoppels en biedt het een uniek podium voor liefdesverhalen die nog geschreven moeten worden. Omringd door rustgevend water en groen, creëert Fort Buitensluis een sfeer van romantiek en elegantie. Voor koppels die een huwelijksceremonie willen met diepgang, historie en een vleugje avontuur, is dit Fort Buitensluis een onvergetelijke trouwlocatie.

Trouwlocaties Hoeksche Waard
Trouwlocaties Hoeksche Waard
Trouwlocaties Hoeksche Waard
Reviews

Ervaringen van anderen

trouwfotografie-review

Stephan & Maxine

“ Wij zijn erg blij dat we voor onze trouwfoto’s voor Ingeborg hebben gekozen. De fotoserie is een mooie weergave van de hele dag en de sfeer. Ingeborg weet goed de (spontane) momenten vast te leggen. Op de dag zelf verliep alles goed en relaxed. Bij de ceremonie en het diner wist Ingeborg zich onopvallend […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen
Trouwfotografie-review

Janneke & Mark

“Wij zouden ieder bruidspaar Ingeborg aanraden als bruidsfotograaf. We zijn heel blij met de kwaliteit van de foto’s en de samenwerking. Voorafgaand aan de bruiloft hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek. Ingeborg heeft aan de hand van ons verhaal en wensen onze dag goed vast weten te leggen. Op de dag zelf bewoog ze zich […]


Feedback Company
4.9/5
253 beoordelingen

Mijn favoriete trouwlocaties in de Hoeksche Waard

De Hoeksche Waard is een prachtige regio om te trouwen, met veel mogelijkheden en variatie. Of je nu houdt van historie, natuur, romantiek of gezelligheid, in de Hoeksche Waard is altijd een trouwlocatie die bij je past. Zo kun je trouwen in het Oude Raadhuis, een rustieke boerderij, een fort, een herberg, een museum, een landgoed of een romantische tuin. Als je op zoek bent naar een plek waar liefdesverhalen tot leven komen, omgeven door een betoverend landschap en een warme, gastvrije sfeer, dan is de Hoeksche Waard jouw ultieme trouwbestemming.

Om gemakkelijk te kunnen zien of de tarieven aansluiten bij jouw budget vind je hieronder verschillende pakketten. De pakketten bestaan uit een x-aantal uur, bestanden en een 25×25 trouwboek. Maar natuurlijk is ook een ander aantal uur of trouwboek/album dan in de pakketten genoemd mogelijk. De pakketten zijn naar eigen wens te ”upgraden”. Zo kan je een pakket uitbreiden naar extra uur trouwfotografie, een groter trouwboek, een trouwalbum,  een luxe lay-out een box etc.

Graag denk ik met je mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Accounts

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Your Text

STANDAARD


€ 1750,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

6 uur fotografie

+/- 250 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

UITGEBREID

€ 2145,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

8 uur fotografie

+/- 310 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

LUXE

€ 2475,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

10 uur fotografie

+/- 375 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

ULTRA LUXE

€ 2775,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

12 uur fotografie

+/- 435 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

Sfeerproeven?

Trouwfotografie portfolio