JOURNALISTIEKE Trouwfoto's

Trouwlocaties in Den Haag

De trouwlocaties in Den Haag zijn een prachtige mix van historisch erfgoed en moderne elegantie. Van de statige monumenten en historische stadhuiszalen (doordrenkt met verhalen van koninklijke huwelijken) tot de strakke lijnen van moderne architectonische hoogstandjes en de ontspannen sfeer van hippe strandtenten. Den Haag heeft het allemaal. Droom je van een klassieke bruiloft in een zaal waar de tijd lijkt stil te staan of juist van een zomerbruiloft waarbij je swingt op het strand met je voeten in het zand. Den Haag heeft de plek die past bij jouw droomhuwelijk. Zo kun je hier je dag vormgeven zoals jij dat wilt. Een elegante ceremonie in een eeuwenoud pand waar de geschiedenis tot leven komt, gevolgd door een spetterend feest in een van de trendy locaties in de stad? Of misschien een intieme uitwisseling van geloften onder de open lucht op het strand, terwijl de zon langzaam ondergaat in de zee? Ontdek op deze pagina mijn favoriete trouwlocaties in Den Haag en maak je bruiloft zo uniek als je zelf bent.

Trouwlocaties in Den Haag: een impressie

Een korte fotoimpressie van trouwlocaties in Den Haag

Mijn favoriete trouwlocaties in Den Haag

Het oude stadhuis

Waarom zou je kiezen voor een “gewone trouwlocatie” als je in het historische hart van Den Haag kunt trouwen? Precies, in het oude stadhuis aan de Groenmarkt! Dit juweeltje uit de 16e eeuw ademt geschiedenis. Zodra je binnenstapt, ben je terug in de tijd. Hier kun je trouwen in de ‘Blauwe kamer’, die al sinds 1733 deel uitmaakt van deze prachtige setting. Je bent trouwens niet de eerste die dit doet. Prinses Juliana en Prins Bernhard gingen je in 1937 al voor. Je stapt dus in de voetsporen van de royals! Na de ceremonie kun je de felicitaties in ontvangst nemen in de oudste zaal van het gebouw, de oude schepenzaal. Ooit was dit de plek waar schepenen (oude rechters) op hun banken zaten. Nu kun jij hier met je geliefden het glas heffen. En bekijk dan ook even de portretschilderingen van alle burgemeesters van Den Haag. Je bevindt je echt in het epicentrum van de stadsgeschiedenis. Even terug naar het heden: je kunt er met 75 dierbaren terecht, maar er is zitplek voor 27 personen. Zorg er dus voor dat oma lekker kan zitten!

Spaansche Hof

In het hart van Den Haag staat Het Spaansche Hof. Wanneer je hier door de majestueuze deuren stapt, word je meteen meegenomen naar een wereld waar klassieke schoonheid en eigentijdse charme samenkomen. Met hoge ramen die het licht op de parketvloer laten vallen, de voormalige eetzaal met een rococo-plafond en de imposante binnentuin, vormt dit de perfecte setting voor jouw bruiloft. De rijke geschiedenis, die teruggaat tot 1469, komt tot leven in elk hoekje. Dus of je nu droomt van een romantische huwelijksvoltrekking in een 17e-eeuws stadspaleis, een swingende feestavond, een traditioneel huwelijk of een moderne viering met een vleugje historie. Hier vind je het allemaal. En het mooie van alles? Het Spaansche Hof is nog een officiële trouwlocatie in Den Haag ook!

Paviljoen de Witte

Toegegeven, het is officieel geen trouwlocatie in Den Haag, maar in Scheveningen. Toch mocht Paviljoen de Witte niet op dit lijstje ontbreken. Op de duinen vind je een statig buitenhuis met een koninklijke geschiedenis. Gebouwd in 1826 als een cadeau van Koning Willem I voor zijn geliefde, Koningin Frederica Louise Wilhelmina, heeft het door de jaren heen de koninklijke allure behouden. Maar het verleden ontmoet hier het heden; als een officiële trouwlocatie biedt Paviljoen de Witte koppels de kans om hun liefde te bezegelen. Met een panoramisch uitzicht op de zee, diverse stijlvolle zalen en een ruim terras, is het niet alleen een plek van geschiedenis, maar ook van tijdloze romantiek. De perfecte plek voor jouw bruiloft aan het strand dus!

Trouwlocaties in Den Haag
Trouwlocaties in Den Haag
Reviews

Ervaringen van anderen

trouwfotografie-review

Stephan & Maxine

“ Wij zijn erg blij dat we voor onze trouwfoto’s voor Ingeborg hebben gekozen. De fotoserie is een mooie weergave van de hele dag en de sfeer. Ingeborg weet goed de (spontane) momenten vast te leggen. Op de dag zelf verliep alles goed en relaxed. Bij de ceremonie en het diner wist Ingeborg zich onopvallend […]

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

Trouwfotografie-review

Janneke & Mark

“Wij zouden ieder bruidspaar Ingeborg aanraden als bruidsfotograaf. We zijn heel blij met de kwaliteit van de foto’s en de samenwerking. Voorafgaand aan de bruiloft hadden we een zeer prettig kennismakingsgesprek. Ingeborg heeft aan de hand van ons verhaal en wensen onze dag goed vast weten te leggen. Op de dag zelf bewoog ze zich […]

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

Mijn favoriete trouwlocaties in Den Haag

Of je nu een trotse Hagenees bent, een rasechte Hagenaar, of simpelweg smoorverliefd op deze stad – Den Haag is dé plek om te trouwen! Denk aan historische paleisachtige zalen die ooit getuige waren van koninklijke bruiloften, hippe moderne plekken en gezellige strandtenten. Wat je ook in gedachten hebt, Den Haag zorgt voor de romantiek.

Om gemakkelijk te kunnen zien of de tarieven aansluiten bij jouw budget vind je hieronder verschillende pakketten. De pakketten bestaan uit een x-aantal uur, bestanden en een 25×25 trouwboek. Maar natuurlijk is ook een ander aantal uur of trouwboek/album dan in de pakketten genoemd mogelijk. De pakketten zijn naar eigen wens te ”upgraden”. Zo kan je een pakket uitbreiden naar extra uur trouwfotografie, een groter trouwboek, een trouwalbum,  een luxe lay-out een box etc.

Graag denk ik met je mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Accounts

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Free Trial

Your Text

STANDAARD


€ 1750,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

6 uur fotografie

+/- 250 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

UITGEBREID

€ 2145,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

8 uur fotografie

+/- 310 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

LUXE

€ 2475,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

10 uur fotografie

+/- 375 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

ULTRA LUXE

€ 2775,-

Kennismakingsgesprek incl. draaiboek

12 uur fotografie

+/- 435 digitale bestanden

25x25 fotoboek

Mogelijkheid tot upgraden fotoboek

Foto's bekijken op elk apparaat

Sfeerproeven?

Trouwfotografie portfolio