aparte-fotoshoot

Aparte fotoshoot

Op zoek naar een aparte fotoshoot?

Veel fotoshoots die je kunt boeken zijn er 13 in een dozijn. Mensen staan er overdreven vrolijk en geposeerd op. Dat levert natuurlijk wel mooie foto’s op maar zijn dat ook mooie herinneringen voor later? Met mijn journalistieke stijl gaan we eens niet op zoek naar die perfecte poses en vrolijke lach. We zoeken de schoonheid in de gewone alledaagse momentjes. Mama die met oma belt terwijl ze de was aan het strijken is, terwijl papa het eten laat aanbranden. De kinderen rennen elkaar door het huis achterna en laten overal hun speelgoed slingeren. Dat zijn tastbare en bijzondere herinneringen voor later.

Aparte fotoshoot

Werkwijze aparte fotoshoot

Op deze pagina kun je een aantal pakketten vinden. Daarmee kun je de fotoshoot zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Hoe langer de shoot, hoe meer tijd we hebben om vast te leggen wie jullie echt zijn. Wil je bijvoorbeeld een momentje laten fotograferen tijdens een spelletje met de kinderen, dan voldoet en kleine shoot. Maar ga je een middag naar de dierentuin, dan is een uitgebreider pakket beter geschikt. Na shoot ontvang je een link naar een pagina met de gemaakte foto’s. Via deze link kan je eenvoudig de foto’s bekijken, doorsturen en downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Impressie

Een korte impressie uit een verzameling van fotoshoots. Bekijk het portfolio.

Dit kun je van een aparte fotoshoot verwachten:

Telefonisch je wensen bespreken

Wat wil je in de foto’s terugzien?

Als je op zoek bent naar een aparte fotoshoot, is het ontzettend leuk om eens een journalistieke fotoshoot te proberen. Je leert het plezier halen uit alledaagse dingen. Laten we gewoon even bellen voorafgaand aan de shoot om je wensen te bespreken. Wil je met je gezin op je foto? Of met je zussen, vriendinnen of grote liefde? En wat wil je van jullie zelf terugzien? Die informatie is nuttig, want zo kan ik de mooiste momenten vangen tijdens de fotoshoot.

Ingeborg van Bruggen

Een fotodocumentaire

Beleef een normale dag en ik vang de momenten

Kun je ook zo jaloers zijn op mensen die gelukkig kunnen worden van de kleinste dingen? Goed vastgelegd op foto, zijn dit de mooiste herinneringen voor later. Je zoon en dochter die bij de eerste zonnestralen weer heerlijk gaan buitenspelen. Blije gezichten als er eindelijk weer patatjes of pannenkoeken op het menu staan. Papa die een vliegtuig en een trein nadoet als hij de kleine de eerste hapjes voert. Al deze momentjes leggen we op foto vast.

Aparte fotoshoot

Ontvang de foto's

En bekijk ze wanneer je maar wilt

Het is ontzettend leuk om een fotoshoot te doen, zeker als de foto’s die je ontvangt steeds waardevoller worden naarmate je ouder wordt. Omdat we niet poseren en juist die momenten vastleggen die jullie zo typeren, worden de foto’s met de tijd steeds waardevoller. Ze laten zien hoe jullie leven er op dit moment echt uit ziet. Een tastbare herinnering om later nog eens op terug te kijken. Binnen twee weken zijn de foto’s te bekijken, door te sturen, en te downloaden. Waar en wanneer je maar wilt.

Ontvang de Foto's
Ingeborg van Bruggen
Aparte fotoshoot
Ontvang de Foto's

“Ontzettend leuke shoot gehad van een uur. In goed overleg een mooie locatie en tijd uitgekozen. Van te voren ook duidelijk uitgelegd wat we wel en niet konden verwachten. De shoot zelf was erg ontspannen en super relaxed. Nadat de foto’s verwerkt waren ook een mooie mail gekregen met een link naar een online omgeving waar de foto’s inzichtelijk waren en makkelijk (ook als batch) te downloaden.”
Wouter

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 250 beoordelingen Feedback Company

Prijzen fotoshoot

Reiskosten bedragen vanaf 25 km €0,50 per km.
Accounts

Free Trial

Projects

STANDAARD

€ 315,-

40 minuten fotografie

+/- 50 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

UITGEBREID

€ 355,-

60 minuten fotografie

+/- 70 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

LUXE 

€ 420,-

80 minuten fotografie

+/- 90 digitale foto’s

15x19 fotoboekje

ULTRA LUXE

€ 460,-

2 uur fotografie

+/- 125 digitale foto

15x19 fotoboekje

Eerder gemaakte fotoshoots: