Bedrijfsreportage

Bedrijfsreportage

JOURNALISTIEKE BEDRIJFSREPORTAGE

Klanten beginnen hun oriëntatieproces steeds vaker op internet. Een representatieve aanwezigheid op social media, een goede website en nieuwsbrief zijn daarom ook belangrijker dan ooit. Je kan makkelijk communiceren met (potentiële) klanten en een ‘kijkje in de keuken geven’. Een goede bedrijfsreportage is daarvoor essentieel. Door klanten een beeld te geven van hoe het er in jouw bedrijf aan toe gaat, voelen zij zich sneller en meer verbonden. Bovendien zegt een beeld meer dan 100 woorden en biedt het een waardevolle ondersteuning bij tekst.

STIJL BEDRIJFSREPORTAGE

De bedrijfsreportages van Fotografie Ingeborg van Bruggen karakteriseren zich door de journalistieke fotografiestijl. Hierdoor ontstaat een bedrijfsreportage die een realistische weergave geeft van een dag, proces of evenement van jouw bedrijf. Waar traditionele bedrijfsfoto’s vaak geposeerd zijn, worden in dit geval juist momenten vastgelegd. Naast goede beelden voor je communicatie uitingen, kan in het geval van een duidelijke bedrijfsstrategie gezorgd worden dat de fotografie de bedrijfspositionering niet alleen ondersteunt maar ook versterkt.

BEDRIJFSREPORTAGE IMPRESSIE

Een korte impressie uit een verzameling van bedrijfsreportages. Meer foto’s bekijken? Bekijk het portfolio

DIT KUN JE VAN BEDRIJFSREPORTAGE VERWACHTEN:

VRAAG EEN OFFERTE AAN

En boek een bedrijfsreportage naar jouw bedrijfsdoelstellingen

Bij het opstellen van de offerte wordt er met jou meegedacht. Wat zijn de bedrijfs- en communicatiedoelstellingen? Zo zorgen we ervoor dat de bedrijfsreportage hierbij aansluit en een waardevolle toevoeging is voor jouw communicatie. Je kunt bijvoorbeeld een offerte aanvragen voor een bedrijfsevenement, voor personeelsfoto’s, een interne bedrijfsreportage of redactionele bedrijfsfoto’s.

Bedrijfsreportage

AANSLUITENDE HELDERE BEDRIJFSREPORTAGE

Ter ondersteuning van je communicatie uitingen

Tijdens de bedrijfsreportage wordt er rekening gehouden met jouw wensen. Bijvoorbeeld wanneer een bepaalde belichting of aspect ratio vereist is. Zo sluiten de foto’s naadloos aan bij jouw communicatie uitingen. We vangen bepaalde momenten in foto’s die belangrijk zijn in een bedrijfsproces of tijdens een evenement.

Bedrijfsfotografie

ONTVANG DE FOTO’S

En stuur ze veilig en gemakkelijk door naar collega’s

De foto’s worden binnen twee weken na het maken van de bedrijfsreportage geleverd op een online presentatiepagina. Hier kun je de foto’s gemakkelijk bekijken en downloaden om door te sturen naar collega’s. De pagina is voorzien van een wachtwoord en unieke download pincode, zodat alleen degenen waarvan je dat wilt toegang hebben tot de foto’s.

Bedrijfsreportage
Bedrijfsreportage
Bedrijfsfotografie
Bedrijfsreportage

Ingeborg heeft mooie zakelijke portretten gemaakt voor een van onze uitgaves.

Met haar fotografen-oog weet Ingeborg haar onderwerp zo goed mogelijk vast te leggen. Bovendien stelt zij mensen op hun gemak, een vaardigheid die niet iedere fotograaf heeft, maar die je wel terug ziet op foto’s! 

Robert Koot  – Centric / Rijkswaterstaat

Klantbeoordelingen
4.9 van 5 op basis van 251 beoordelingen Feedback Company

EERDER GEMAAKTE BEDRIJFSREPORTAGES: